To jest schowek na drobiazgi ;] No chyba że się myle a co do zadupka to lakier ci będzie pękać strasznie i będzie gożej wyglądało niż wcześniej wiem z własnego doświadczenia
tak schowek … mieszczą się tam 2 śrubokręty , klucz dziesiątka , wszystkie imbusy ;D …
Żadna atrapa!
Ale to przydatne jest :] .
Hokster , trochę mnie zmartwiłeś ;/ . No ale pożyjemy zobaczymy…
Plastiki w tych moto jak i we wszystkich cross enduro są małowane metodą zanurzania w farbie która jest pod jakąś tam temperaturą co daje lakierowi na plastikach to że jest on bardzo elastyczny i nie pęka niestety plastiki w naszych moto są narażone na bardzo częste wibracje więc mówię ci że popęka pozdrawiam :* xD
UP!Naklejki na rantach felg, czerwone zaciski hamulcowe oraz lekka polerka stopki zmiany biegów .
i jeszcze przyszły handbary , ale jest przeszkoda … Dopiero będą założone jak będzie kierownica nowa , do tego czasu będą raczej pomalowane na czarno :
Fajne fajne ale i tak ja mam lepsze
Z wlocikami :]
hehe zależy ;p , o gustach się nie dyskutuje .
Wiem … jaja se robie
A naklejki na ranty mnie kuszą :]
kierownica zamówiona .
http://www.youtube.com/watch?v=Nu_0uMISB6M
tak rieju chodzi , myślę że jak na seryjną 50-tkę to dobrze
Rieju chodzi jak każdy 2t czyli jak kosiarka. Kiere kupiłeś używkę czy nówkę i jakiej firmy i ile dałeś? Oczywiście daj fotki jak przyjdzie.
no to rieju aktualnie(kiera + czacha + handbary) wygląda tak jeszcze zmieni się tylko lampa przednia a jaka będzie to zobaczycie ;D :
I jak się podoba ? Komentujcie
Ta lampa co jest teraz nie pasuje jakoś do SM’a
Kiera też jakaś taka lużowa
A w handbarach przydał by się jakiś wlocik - nie lubię takich całych - ale to kwestia gustu ;}
to tak lampa będzie inna ;p , kiera była tania i różowa więc brałem , ale moim zdaniem nawet pasuje , a co najważniejsze super się z taką prowadzi . A handbary to kwestia gustu ;p , gdybym miał wybierać to bym brał takie jak ty masz ale trafiły mi się te tanio używane więc brałem ,a też są fajne .
A jaka lampa będzie ?
Kiera jest inaczej “powiginana” niż seryjniak ?
A co do handbarów to jak już mówiliśmy - gust ;}
No a i tak każde handbary są fajne ;} Może nie jakieś seryjne - chodzi o coś z serii Polisporta, UFO itd.
Nom kiera jest taka bardziej prosta i trochę dluzsza od seryjnej :p. Lampa będzie orginalna tylko od nowszego rieju , tzn. Juz jest ale czekam na jej pomalowanie bo kupiłem taniej ale do małowania .
Rieju bardzo ładne
Ale kierownica jest obleśna na serio
Lampa taka se ale może być
A co do osiągów to szału nie ma.
Zainwestuj w stożek i dysze ze 120 to trochę odżyje. W wydechu też możesz pogrzebać
Na shoucie jest filmik jak xr6 lata
Oj tam jak dla mnie może być , może ją kiedyś przemaluję
. Dysza 120 ?? Będzie dobra mam gaźnik 12 i zębatki 12/48 . Stożek będzie ale to dopiero jak gaźnik będę zamawiać .
Fajne Rieju Kierownica też nawet spoko xD zdradź jaka będzie przednia lampa
oo taka :
http://bikepics.com/pictures/631457/
Słuchajcie jest sprawa , bo kolega ma gaźnik 17,5 na sprzedaż tylko że to jest Dellorto PHVA , a ja mam PHBN . Będzie pasować ? Bo on mówi że będzie …
Ładna lampa, doskonała prezencja :lol:
A co do gaźnika, to powiedział tak, żeby sprzedać
Wygląda ładnie, tylko szkoda że 50 a nie 125.