Piaggio Zip By Gogol

Hmmm… Koło Rozkręcone ponieważ kupuje nowe z hamulcem tarczowym od SP. Następnie w kolejności będzie silnik od SP. Jak widać na zdj Jeszcze raz ładnie trzeba przejechać szpachlą i wyszlifować. Pomalowałprzedni plastik i git. Nadkole Jużniedługo. A oto Zdj Kiery bmx, trochę roboty było ale coś :smiley: Pisaż posty będą jak Coś nowego zrobić Dzieki

ogólnie to poza kierownicą nic mi się nie podoba :confused: sory, ale jakoś mi nie pasuje ten przód :confused: PS. Chyba będziemy mieli takie same mostki :stuck_out_tongue: od kiery BMX nie pasuje zabardzo mostek do zipka :slight_smile:

ej on nie ma mostka od zipa :shock: nie ma mostkow do zipa ? :shock: to jest kiera rowerowa. czytanie ze zrozumieniem się klania :lol: :573: co do Customa to bede mieć silnik wczesniej chyba :mrgreen: ale będzie fajnie Twoj wyglądac chociaz ze lampa nizej by mogla byc, ale wiem ze nie dalo rady :wink: elo

Tam jest wsadzona tulejka :smiley: Jak uzbieram kasą to kupuje Koło z Tarczł oraz przewody. Następnie Mata żywica i Nadkole robić. Prosze o komentarze :stuck_out_tongue:

kostek_srt napisał:

to jest kiera rowerowa. czytanie ze zrozumieniem się klania

a czy ja napisałem, ze nie jest? ja napisałem, że będziemy mieli chyba takie same mostki rowerowe!!!!!!!!!! nie zrozumiałe? co napisałem koles :P są mostki do zipa ale są za wysokie i dupnie to wygląda

Moim zdaniem za dlugi dales mostek zabardzo ta kiera wystaje do przodu

Siwy ma racje weź zmień ten mostek bo znim ta kiera wygląda :-x ochydnie daj jakis krutki :!:

elegancko wygląda ale nie z tym mostkiem lampa ladnie wyszla czekam na koncowy efekt ! widziales juz mojego neosa>>>>>> http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=2540

Ten Mostek wygląda tragicznie :confused: Jak od jakiejś kozy kup taki kwadratowy I będzie gites :smiley:

właśnie zajebiscie wygląda z tym mostkiem :roll: zobacz sobie jak w niemcowni robia setupy ;]

Gogol znowu wyparował: Ostatnia wizyta: 2008-09-13, 19:07 (Minut: 0) :lol:

czacha pomalowana z tego co mi wiadomo. Fotki da jak juz skończy go robic. Tyle się dowiedziałem podczas ostatniej rozmowy z Gogolem :stuck_out_tongue: :lol: