Hmmm… Koło Rozkręcone ponieważ kupuje nowe z hamulcem tarczowym od SP. Następnie w kolejności będzie silnik od SP. Jak widać na zdj Jeszcze raz ładnie trzeba przejechać szpachlą i wyszlifować. Pomalowałprzedni plastik i git. Nadkole Jużniedługo. A oto Zdj Kiery bmx, trochę roboty było ale coś Pisaż posty będą jak Coś nowego zrobić Dzieki
ogólnie to poza kierownicą nic mi się nie podoba sory, ale jakoś mi nie pasuje ten przód
PS. Chyba będziemy mieli takie same mostki
od kiery BMX nie pasuje zabardzo mostek do zipka
ej on nie ma mostka od zipa :shock: nie ma mostkow do zipa ? :shock: to jest kiera rowerowa. czytanie ze zrozumieniem się klania :lol: :573: co do Customa to bede mieć silnik wczesniej chyba :mrgreen: ale będzie fajnie Twoj wyglądac chociaz ze lampa nizej by mogla byc, ale wiem ze nie dalo rady elo
Tam jest wsadzona tulejka Jak uzbieram kasą to kupuje Koło z Tarczł oraz przewody. Następnie Mata żywica i Nadkole robić. Prosze o komentarze
a czy ja napisałem, ze nie jest? ja napisałem, że będziemy mieli chyba takie same mostki rowerowe!!!!!!!!!! nie zrozumiałe? co napisałem koles :P są mostki do zipa ale są za wysokie i dupnie to wyglądakostek_srt napisał:
to jest kiera rowerowa. czytanie ze zrozumieniem się klania
Moim zdaniem za dlugi dales mostek zabardzo ta kiera wystaje do przodu
Siwy ma racje weź zmień ten mostek bo znim ta kiera wygląda :-x ochydnie daj jakis krutki :!:
elegancko wygląda ale nie z tym mostkiem lampa ladnie wyszla czekam na koncowy efekt ! widziales juz mojego neosa>>>>>> http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=2540
Ten Mostek wygląda tragicznie Jak od jakiejś kozy kup taki kwadratowy I będzie gites
właśnie zajebiscie wygląda z tym mostkiem :roll: zobacz sobie jak w niemcowni robia setupy ;]
Gogol znowu wyparował: Ostatnia wizyta: 2008-09-13, 19:07 (Minut: 0) :lol:
czacha pomalowana z tego co mi wiadomo. Fotki da jak juz skończy go robic. Tyle się dowiedziałem podczas ostatniej rozmowy z Gogolem :lol: