Nie ;d . bo nie mam nic $$ na kom . :| . Zadzwonie ok . 13 jak mama przyjedzie .
Tymczasem idę do garażu , może się wkońcu dowiem o co chodzi kymczakowi z tym wyciekiem .
Powodzenia;) jak wrócisz to napisz co znalazłeś!
justii Witaj! ;)
Spora porcja damskiej ręki napewno nam się tu przyda ;D opowiedz coś o sobie ;D
Ernest, no jestem surowy, ale jeśli tekst mi się podoba to czemu mam go nie pochwalić??
Zawsze można na mnie liczyć:) czasem nakrzyczę, pogłaszcze, pochwalę albo przytulę:) a co chcecie wiedzieć?
Jeśli chodzi o skutery, moja miłość to Vespy:)
Bakuś, Ty mi lepiej napisz jakiś program co by mi aukcje na allegro wygrywał;p wiesz o co mi chodzi?
snajper.net 8)
Justi, skąd jesteś? co porabiasz? :)
Bakuś, dzięki! Sprawdzone to jest??;p
Witam panią serdecznie :D
Chłopaki, spokojnie, bo musiałem 4 strony zaległości czytać :D
Leszek do tych 400 podstron z nowego ot dodaj 1062 z forum z przed czasów hacku :D
Zabieram się teraz za resztę forum, muszę ogarnąć co i jak no i może napisać w końcu coś z sensem. Jakiś avek muzę wgrać, ten z s.neta tu już nie pasuje.
PS: Leszek, jeśli zamierzasz cały czas tak pracować nad stroną, to wróże Ci naprawdę wspaniałą przyszłość.
PS: Leszek, jeśli zamierzasz cały czas tak pracować nad stroną, to wróże Ci naprawdę wspaniałą przyszłość.
Ale ja mówiłem, że to wersja beta.
Jakby ktoś nie zaglądał na mój profil:
Nowości na Forum:
1. Można edytować swoje podpisy z poziomy Społeczność/Edycja Profilu
2. Można oceniać tematy za pomocą gwiazdek.
3. Dodano emoty.
4. Jest możliwość wklejania zdjęć: [code][ img]ADRES OBRAZKA[ /img][/code]
5. Można dodawać filmy. Wystarczy wkleić link do niego.
6. Opcja report - zgłaszanie kontrowersyjnych wypowiedzi.
A będą jakieś rangi użytkowników? Piwka? Minusy? coś w ten deseń?
A będą jakieś rangi użytkowników? Piwka? Minusy? coś w ten deseń?
Będą przyznawane:
chinole i jamahy.
5 chinoli i wylot :D
No właśnie :P Licznik postów to w sumie podstawa każdego forum...
Super opcja :D
mam pytanie, czemu jak wybiore jedną emote z listy, to reszta mi znika i nie mogę wybrać ani jednej więcej?
dobry motyw :mrgreen:
Qaz - ze snajpera korzystam zawsze gdy godzina zakocnzenia aukcji pokrywa sie z moja nieobecnoscia w domu i bez problemu dziala. Trzeba tylko zalozyc konto, podac swoje konto z allegro i co jakis czas dostajesz darmowe strzaly :-)
kliknij na ta pojedyncza co zostala i reszta sie pojawi nazot :D
Już to czaje;D 10 darmowych strzałów na 3 miechy!
Się tym zainteresowałem, bo dziewczyna wczoraj licytowała Aviatory Ray Bana, bo były stówę tańsze niż normalnie i jakiś koleś właśnie tak sekunde przed ją przebił o zeta, i chodziła cały wieczór wkurzona ;p
Jest i ReVo ^^
Bakus mnie zaprosil xD
Jakos to dziwnie nie miec moda, na forum skuterowym ;P
Revo, teraz wiesz co czułem na s.net ;p
Jak Ci się tutaj podoba?
Kurcze, byłem pewien, że założyłem temat o nowościach muzycznych, ale w jakiś dziwnych okolicznościach zniknął!
Agrr ;P
Te forum,hmm, szata graficzna nie jest az taka ciekawa..
Te emotki + 'kwadrat' gdzie sie pisze odpowiedz, moglby byc bardziej pośrodku ^^
+Podpis z s.net tutaj mi nie dziala :/
Dobra, juz dziala :D
Jak Ci się tutaj podoba?
Kurcze, byłem pewien, że założyłem temat o nowościach muzycznych, ale w jakiś dziwnych okolicznościach zniknął!
Wyleciał do OFFtopic.
Podpisy się pojawiają raz na stronę, aby unikać duplikowania się treści.
Jak Ci się tutaj podoba?
Kurcze, byłem pewien, że założyłem temat o nowościach muzycznych, ale w jakiś dziwnych okolicznościach zniknął!Wyleciał do OFFtopic.
Podpisy się pojawiają raz na stronę, aby unikać duplikowania się treści.Troche glupie to..
To moze akurat jest dobre rozwiązanie, bo przy ładowaniu nie będzie mulić!
Edit: O tym, że ten temat wylądował w OT to też nie kumam. Gdzie jest ten zbiór tematów OT?
Jesli to ma być społeczność skuterowa to chyba powinno być miejsce na tematy poboczne, de facto dotyczące tej społeczności.