OT ŚLĄSKI!

LoL @_@
To trzeba miec farta ! xD

Marcin, co porabiasz??

Marcinek idzie na Tv ;D
Więc Dobranoc ;**
xdd

to ja też spadam. Dobranoc.

Dzień dobry Wszystkim:)

Siema ;)

www.smog.pl/wideo/35099/kawal_o_niepelnosprawnym_smieszny/

www.smog.pl/wideo/35247/facet_chcial_okrasc_mala_dziewczynke/

2 pr0 filmy XD Co tam u Was ? ;] Ja jem xD

Mam propozycję może każdy napisał by skąd jest i można by zrobić jakiś zlot skuterowców np. w wakacje.Piszcie propozycje gdzie można by bylo cos takiego zrobić i kto by byl chętny.

Pozdro :-)

Jest 1 powód z którego to powodu to nie wypali :twisted:
Każdy chciałby jak najbliżej siebie, jak nie to nie przyjedzie proste.
Ile już planów zlotów tak nie wypaliło :roll:

To będzie trzeba znależć miejsce które odpowiadalo by jak największej ilości osób które przyjadą, jeśli przyjedzie 10osób to juz będzie coś. I może w ten sposób uda się przyciągnąć coraz to większą ilość osób.

Ja jestem z Rudy Śląskiej. A jak znam mój skuter to na długie trasy on odpada xD

Dzień dobry ;)

A gdyby zrobić by ten zjaz gdzieś w katowicach np przy spodku

Może w Jaworznie ;)

Chcecie zlot na Śląsku? Sosina w czerwcu zaprasza :P Było w tą sobotę przyjechać na kompostownię do Mysłowic, bo Noti z ujkiem Jabolkiem zrobili taki nie na 10 motorków, ale kilka(naście) razy tyle :)

To może niech każdy zainteresowany pisze gdzie mieszka i wybierze sie miejsce tak aby każdy miał w miarę tyle samo drogi
Piekary Śl

Ja jestem indywidualistą, nie lubie żadnych masówek i zlotów;p

Ja lubię, ale jak mogę się spotkać ze znajomymi, pogadać na wspólne tematy i pooglądać ciekawe sprzęty :) Niekoniecznie, jak mam obcować z gośćmi niższych lotów poruszających się na Colibrach... Z całym szacunkiem.

Jajowy, zmontuj ekipę i wpadnijcie na jakiś z już zaplanowanych zlotów :)

Witam korzki :mrgreen:

Panowie potrzeban muza do jazdy samochodem, rap/hh żadne nawijanie czy tępy łoskot. Takie coś przyjemnego wpadającego w ucho :twisted:

Słuchałeś takich albumów
Silesia na kradzionych Bitach
Silesia na Śląskich bitach

Już leciwe produkcje ale godne uwagi!

Po za tym ostatni album Ostrego- rewelacja;D