OT ŚLĄSKI!

Siema.
Musiałem se tą walkę obejrzeć na YouTube, bo nie wytrzymałem i poszedłem spać wczoraj :D
Boszzz, ta kondycja Pudziana mnie rozwala.
Może dzisiaj sobie na rower pójdę z kumplami, bo fajna pogoda :D

No jak by była 3 runda to by pudzian nie dał rady xD
A mi sie bardzo podobało jak walczyli ci po pudzanie. dostal 2 razy w jajca haha xD To Ci dobre xd
Lałem jak neiwiem ahha ;d
http://www.joemonster.org/filmy/24752/Odpalanie_malucha
Zobaczcie :D

Nie da rady mieć dobrej kondycji przy takiej masie, serce nie wyrabia.

Dupa, nigdzie nie jadę, grupa nam się posypała.
No, ale może brata uda się namówić :D

Główna Sk.net już działa, aż dziwne, że tak szybko :-P

Dziś rano odebrałem sobie błotnik, całkowicie nie pasuje do wystroju skutera, tzn. błotnik czysty, lśniący, a cała reszta Vitalki uwalona że aż szkoda patrzeć :-D (Nie bardzo jest się czym chwalić, za chwilę lecę ją umyć :-])

TheVill // FenixxPl

Edit 13:45:

Haha, mission accomplished, Vitalka umyta :-D
Świeci się jak jasna cholera, ale aż miło popatrzeć :-]
Przedni błotnik delikatnie różni się odcieniem (jednak reszta lekko spłowiała przez te 4 lata) ale nie bardzo, trzeba wiedzieć czego szukać, by to dostrzec :-]

Arcio, jedź sam :P

Majker, jak brat nie pojedzie (a wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują na to, że pojedzie) to pojadę sam. Rower kupiony we wtorek to trzeba pojeździć :D I jeszcze przerzutka tylna jest do wyregulowania.

Boże, miałem neta z Internetii, teraz mam z Vectry(kiedyś śląska telewizja kablowa). Internet miał być dużo szybszy, a jest dużo wolniejszy, co można od razu zauważyć. Jak wchodziłem wtedy dajmy na to na tą stronę, to tylko enter i strona jest. Teraz chyba z minutę muszę czekać aż się w całości załaduje :/

Feni to great ! :* :D
Arcio, wez se z neo, smiga az mi sie ładnie sufruje po neciorze :D

Marcin, ja mam 15 lat i nie mam tu raczej nic do gadania.

Ja pierdole. Miałem iść na rower, cały dzień zajebista pogoda, a teraz jest taka, że widać, że na 99% będzie padać :(

Ja też poszedłem na rower ;/

Ale leje, dobrze ze plac posprzątałem z ciulstw. ;D
Zdązylem przed deszcxzem ! xd od 15.20 do 16.20 robilem xD
I w domku siedze sobie o ;d

U mnie wczoraj padało dzisiaj u was :lol:

Dobrze że nie padało, bo wczoraj po 18 i dziś przed 7 rano byłem zmuszony jechać po ok. 20 km. Kurde, ale rozregulowany ten mój piździk - a najgorsze jest to, że ja regulować nie umiem...

Poradników jest na necie sporo ;D
Jak sam czegos nie zrobisz to nie dojdziesz do tego, wyreguluj go mieszanką i obrotami, wyczysc gaznik i gitara ! XD

Robiłem mieszankę, obroty ma idealne ;]

Po odkręceniu pierwszego pół obrotu przerywał tylko trochę, teraz przerywa strasznie, znowu.

Nie będę niczego rozbierał, bo nie poskładam. Lepiej sobie ściągnę pewnego opieszałego serwisanta do domu... ;]

Eee ta, jak wiesz jak jest gaznik zbudowany i gdzie jakie węze to dasz rade ! ;]

No właśnie... :lol:

W tym tkwi problem ? xD

Czesć
ja byłem dziś w połazić sobie po górach koło Bielska, ale koło 15. przyszła tak burza, że z chodzenia po górach musiałem zrezygnować, za to połaziłem sobie po sklepach;p

A no bywa pogoda nieubłagana ;]

Znajdzie mi ktoś tą nute? Błągam potrzebuje do prezentacji o Turcji xD
http://www.youtube.com/watch?v=9fJTwaM8aeU