Pozdro ;d
Ja mogłem kupić Poliniego for race 2 ale tak na prawde 1 za 100 ojro nówke, na allegro po 900 zł chodzą. A szukam tylko polini, yasuni R ew rs70
E mata chłopy wolny 2 listopada?
Jaki tłumik proponujecie do Kymco Vitality? Tylko żeby nie był za bardzo głośny.
ja drugiego do roboty
Do Vitality najlepszy będzie Tecnigas Next-r. Jest jednym z cichszych wydechów sportowych :wink:
No Kosik widze że Tph będzie kozak. Cylek, wydech i jakieś wario wrzuć i będzie Kosa 8)
Przez pół dnia latałem do kibla i zwracałem jak kot...
Oglądał z was ktoś dziś fani 4 kółek? Porsche 944 Turbo tuningowali :-)
NO tak, kliknałem juz tego RSa, teraz tlyko czekać na cylinder i ten wydech aż podochodzą do mnie. Gdyby nie Vezyr to bym nie kupił tego wydechu na razie, bo nie miałbym tyle, naszczęście nie którzy pożyczają nawet ludzią nie mających stałych dochodów. :mrgreen:
Mam sprawe, do kogos kto ma allegro, tylko, ze na gg by trzeba bylo ;p.
Nie no jak to nie mam stałych dochodów raz na miesiąc od dziadka pensja + jakiś złom opchnąć czy coś no a ostatnio owoce :) No i w zimę kilka stów i wujka zarobiłem, a nie wydałem :D Pracę bym chciał normalna, ale cóż.Kuźwa, do reszty telewizor padł, nawet "enka" nie działa no pojebało kogoś chyba :evil:
Vezyr - to podbijaj do mojego ojca ;DD, na gg Ci podam numer :mrgreen:
Dobra już działa :mrgreen: Matka coś z kablem na podwórku zrobiła, ja poszedłem posprawdzać i trzeba była wyłączyć i włączyć :D Ufff całe szczęście :)
Chciałbym mieć N'ke a nie te Multi Media. Przynajmniej w pakiecie z tel i internetem mamy tanio...
W PT cisnę do Maszewa :mrgreen: gorzej że jak wrócę to bd miał maturę próbną z matmy -.-
Podwieźć kogoś gdzieś? xD
' niech pan mnie wycofa z aukcji , bo i tak tego nie kupie ' :roll:
Mi to tam zwisa czy N-ka czy inne, nie korzystam zbyt często :D
Edit: Patryś, WTF???
:/ :|
No to tak : koles, ktory licytuje u mnie na aukcji pare godzin przed zakoczeniem napisal, zebym go wycofal - ot tak, bo sie rozmyslil z zakupu. Jako powod podal "niech pan mnie wycofa, bo i tak nie kupie ".
No to napisalem mu, ze allegro to nie piaskownica i , ze z tak blachego powodu go nie wycofam, a ten mi teraz napisal " Ty koleś masz coś z głową nie tak i to ostro
Wycofasz mnie z aukcji i koleś podemna kupi a tak to ja nie kupie a i tak zapłacisz prowizje hahah śmieszny jesteś dzieciaku;] "
Debil !.
Ładny dzwonek :D No cóż i tacy się zdarzają.Ej heloł, a ta S9 z popsutym wałem z 2008 roku za 1450zł się opyla czy nie?Znów pytam z ciekawości, nie kupię niestety :D Link na poprzedniej stronie jakby ktoś chciał odpowiedzieć.
Oplaca się !.
A ile może kosztować wymiana takiego wału ? Bo znajomy chce kupić jakiś skuterek do 3tyś.
A tak przy okazji Patrykk potrafisz wyregulować zawory i gaźnik w 139qmb ? Po zimie będzie trzeba pomyśleć nad tym.
W sumie mam 1600zł "w kieszeni", wał gdzieś widziałem za niecałe 300zł RMS nowy ;) A zawsze można używany kupić za grosze.Wał bym sobie sam wymienił, skoro w 4T dałem radę, to i w tym bym dał tym bardziej.A w serwisie to nie wiem za ile :) Ale nie wiem za ile by poszedł po wsadzeniu owego wału.W ogóle jak ma ukręcony wał, to coś się jeszcze mogło uszkodzić???