OT ŚLĄSKI!

Tylko ten licznik obciach, mógłby być ciut młodszy i niestety nie AC ;/ Ale co tam, i tak nie kupuję :)

Moim zdaniem sie nie oplaca.
Nie ma co sie oszukiwac - Kymco w cenie raczej nie sa.
Duzo by trzeba wlozyc ( rejestracja etc) , skuter zaniedbany, trzeba by bylo malowac, a wtedy by sie wiecej wlozylo, niz jest on wart.
Ja za igle od Qaza ( 2007) , ksiazka serwisowa ( serwis w ASO ) dalem 2950 ;p .

Chciałbym kupic jakiś wskaźnik temperatury głowicy, ale jakoś tak nic nie ma na allegro lub drogie :(

A na co Ci do powietrzaka :) ??? No owszem nie są w cenie, aczkolwiek malowanie to tam pikus tego czerwonego, nie wiadomo w jakim stanie silnik :) Jak by jeszcze coś wytargować...Ale nie kupuję, chociaż pogadać można 8)

Vezyr zmień avatar może jak CI sie nudzi :D

No co Ty dajesz dobry jest chociaż w sumie nowy poszukam :D

Siema wrociłem ;D
W poniedziałek mam juz jazdy ! kurwa ale będe miał stres ;/
Ja pitule..
Jak sie wsiada do auta na pierwszej jezdzie to trzeba se ustawić fotel, kierownice, lusterka. Sprawdzać migaczy i innych ciulstw nie trzeba nie ?;p To dopiero na egazaminie ? ;p

Tak sobie oglądam skuterki i ten wygląda mi na kradziony.Pisze że jest wyrejestrowany i nie ma kluczyków więc podpada.

http://otomoto.pl/kymco-dink-M2134923.html

No niestety i takie sprzedają, trzeba kupując używkę odwiedzić Policję i sprawdzić czy kradziony.

Ile byście za niego dali? nie patrzeć na stan, się wypoleruje..albo pomaluje.

Fajny Dinkacz :d
Lusterka ma przejebane ;d

Nie no na stan trzeba patrzeć jak się chce wycenić :D Mam nadzieję że wiecie co to za wydech??? Hmm nudnawo ;/

Next-R? :P

Next eR.
Takiego mam w simpli. Które będzie stało calą zime.. W ciepłym garazu ;]

NIe to jest tecnigas RS II koledzy.:) troche droższy i lepszy od i tak dobrego next-r :D

Kurwa, co za kasztany wypisują w tagach..
Ja pierdule.. Jakies "noob to"
Kto taki cwaniak?! niech sie przyzna !

Dzieci neo 8O I jeszcze w tagach "Vin" no ładnie a jeszcze ostatnio chłopak nowe konto na skutery net otworzył :) A ile za ten komin dajecie bo tu trwa narada :) ???

Ja bym za 300 wziął ;DD

Vezyr, no dzieci neo. Widzisz.. Ja sie nie wpisałem i jade oll ! ;DD
Nie wiem po co sie tam wpisywać..

300zł no ok zobaczymy co inni powiedzą 8) Może Leszek ogarnie to jak wbije :wink:

A jaki jest jego przebieg i dokładny wygląd, jakies uszkodzenia czy coś ? ; p Przepalenie czy coś ;p ?