Aha, mój jeździ jakieś 20 lat i chyba raz był wypadek z jego winy. Ale dużo razy miał wypadek nie z jego winy.
I takie ostrzeżenie jakby ktoś miał zamiar jechać dzisiaj do Rybnika:
Na rondzie Gliwickim jest oleju jakby ktoś przyszedł z fafnostoma wiadrami i zaczął wylewać.
Kiedys mowiles, ze twoj tata zdal prawko jak byles maly ;p
Też fakt ;)
To jeździ mniej :P
To było w sobotę, na Realu ;)
A może coś mi się pomyliło z tym maluchem.. Na pewno wiem, że pojechaliśmy nim do Leoncina, czy tam Warszawy.
a ja już wróciłem- ten rower to nie był najlepszy pomysł- wlewam teraz wode w siebie butelkami!!
Ja mam dystrybutor wody, butelka 18.9 l :D
Jeszcze mi tak zajebiście chłodzi.. ;)
Idę sobie zrobić jakiś obiad.
Spoko Artur tak tylko nadmienilem :P.
Taki dystrybutor ( eden czy cos takiego ) spoko rzecz ;d.
O kurwa...
Z kumplem żeśmy kilometr nieśli kaloryfer... Co się okazało? 47 kg, 21 zł... Bez wózyka, nic...
1,5 litra wody potem...
Oddałem Vivę, jestem uziemiony :(
ja też taki dystrybutor chciałem sobie do domu ściągnąć- Wody Borucin niedaleko mnie to obsługują, ale jak to przeliczyłem to średnio się to opłaca.
Bo kupuje 5L wody za 1,49zł w Biedronce;p
Qaz - do tego Paola kompot domowy hehe ;pp.
Dobra spadam po wyniki badań
Elo !.
Siema wrocilem xD
Cholera, dzisiaj fajno szychta ! xd 2 auta myc przez cało szychta XDD
Wola tako szychta jak targanie kaloryfera :mrgreen:
Ja mam dzbanek do filtracji wody z kranu. To samo wychodzi albo lepsze niż twoja woda z Biedrony Qaz :P
Akurat się ciesze bo mam bardzo dobrą wodę w kranie. Kiedyś robili testy wody to mówili że jako mineralną można sprzedawać :D
Brew, to sprzedawaj :D
Ktoś może moderować artykuły? W niektórych przydałoby się poprawić potknięcia.
Woda z biedronek też jest zajebista;D
A z tych radioaktywnych najbardziej ;)
Staropolanka podobno ma najwięcej radu ze wszystkich wód :mrgreen:
Odzywać się jeśli ktoś jest 8)
Jestem! ;)
Również melduję się posłusznie :-]
Moje prawko niestety dalej ma status trwa postępowanie administracyjne, ale totalnie nie mogę się doczekać, tak zasadniczo, za tydzień powinno być do odbioru, więc będzie śmiesznie.
Btw. udało mi się odpalić w końcu Automapę na mojej SPV-ce, ciekawa rzecz, praktyczna, nadajnik GPS mogę mieć w plecaku, i tak dobrze odbiera sygnał tylko jak na razie kombinuję, jak telefon przymocować :-]
TheVill // FenixxPl
na przyssawe jakąś ;D
Ja mam takie naklejane kółko i do niego mogę przyssać se navi :mrgreen:
Poszukaj czegoś takiego ;]