OT ŚLĄSKI!

cos ok. 50 min-1h a co ? :P.
arcio podeslij mi tez fotki patrykaprilia@gmail.com

Tata mi mówi, że 50km nawet autem w godzinę nie można zrobić...
A z jaką prędkością jechałeś?

EDIT:

Coś wolno się wysyła. Do Qaza się szybciej wysłało.

EDIT:

Wysłało się (jakiś czas temu). Tacie się wspomniało, że wybudowali A1 i że jednak by zdążył w godzinę.
Kurde, Qaz, myśmy się wydzieli, a ja nie wiem jak Ty masz na imię :D

W strone Rybca:
W kato spod ikei wyjechalem o 15.07 , w rybcu na bp bylem o 16.20 ( tylko pojechalem do biedy i dlatego przyjechalem 2 raz na miejsce jak juz stales ) .
Z rybnika do domu to juz nie pamietam, ale ty wiesz o ktorej wyjechalismy i o ktorej bylem na skuterowo. Dolicz do tego dojscie z garazu [ z 10 min ] + wlaczenie kompa , umycie rak etc.

Predkosc jaka jechalem byla dosyc duza, bo 70 rzadko kiedy schodzilo z blatu , 80 na legalu , miejscami 90 .
Mialem dosyc spore szczescie do swiatel , bo stalem na nich moze z 2x w jedna strone .

joł ! :D
Wykosiłem u kumpla plac i jej ogórdek ;D Od zarządczyni + 2 gratis zubry ^^
Jutro na pławniowice z rańca ^^

ja też już jestem;p
Artur, spokojnie można zajechać do Kato w godzinkę- sam to zrobiłem bez kłopotu w godzinach szczytu jak odwoziłem Patrykowi skuter ;D
Fotki do mnie nie doszły;p

5 ton węgla dziś przerzuciłem...

Przygarnąłem rybkę, bojownika. Kupel dostał od jakiejś koleżanki (niechciany prezent, chciała się pozbyć) a, że ma w pokoju akwarium to chciał komuś oddać. Ja mam jedno duże akwarium, ale w salonie, a w pokoju kiedyś miałem to skasowałem. Teraz mam ba biurku kulę z bojownikiem. Ale chyba przerzucę go do zwykłego prostopadłościanu, bo w tej kuli to jej prawie nie widać, chyba że się z góry patrzy o_O.

z kuli ryba dosjate pierdolca - tak czyutalem ;D
Sry za pisno ale popiłem i wiecie ^^ :D

Qaz- skuterem jest mala roznica czy to w godzimy szczytu, czy normalnie ^.^ .
Lajtowo sie jedzie godzinke ^.^ .
P.S. Do mnie tez foty nie doszly

Łukasz, no to nieźle się nadupkałeś!!
Marcin- standart;p

To co Jacek nastepny spot - albo kato, albo cos w desen chechla? :P

Spoko;D ja się pisze;D
Trzeba jeszcze do Wodza zagadać;)
Patryk, masz foty?

Przesadziłem troszkę, dziś to ojciec mi trochę pomógł, ale tak ze 3,5 tony moje.
w zeszłym roku całą piątkę sam przerzuciłem, to następnego dnia nie mogłem wstać z łóżka xD

Marcin też tak czytałem przed chwilą, zresztą nie podoba mi się ta kula, gdzieś w piwnicy mam jeszcze chyba dwa małe akwaria, klasyczne prostopadłościany, jutro poszukam i go chyba przerzucę.

Nie mam , nie doszly mi :P.
No spoko by bylo gdyby byla taka ekipa - ja , ty , marcin, majker , wodzu , nie wiem czy by arcio dal rade czy nie ^.^ .. i moglby ktos dolaczyc :P.
Jakies ognicho zrobic etc ^.^

Róbta Chechło, to wpadnę :P Może już w najbliższym tygodniu, piątek? :D

Ja też chcę z Wami... ;/

PatryQ ! od miesiaca nie pije ! : d
sialalal : d
Za niedługo skuter na chodzie, moze jakis spot sie jebnie.
Jak moj moplik dojedzie do pławniowic to bedzie gyut ;d

ej, ja byłem w tym tygodniu w Pławniowicach- tam jest ZAJEBIŚCIE- a też w sumie nie daleko, bo to za Pyskowicami. Może tam by się cos ogarneło;)

No tak jest zajbeisscie ! :d
Jutro tam jade z ranca, zeby zajebiste miesjca dostac ;d z kolega i jego rodzinką. ;D

Ee.. nie w piatek :P.

Kurde. cos przy koncu miesiaca by sie ogarnelo .

Marcin, a jedziecie na tą plażę, czy na drugą strone przy pałacyku?