OT ŚLĄSKI!

choinka? xD

Revo, jaka choinka, do cholery??;p

Białe klosze, ale takie moga być, gorzej, bo miałem czerwone żarówki ;D

Co sprawdzić, skuter z początku muli, gaźnik czysty bo czyściłem i regulowałem wstępnie (wymieniony cylinder) przed wymiana kawa z mlekiem była i tak samo mulił a potem miał troszkę kopa ale nie takiego jak powinien miec piaggio :/ prędkosc maks przed wymiana cyla ok 60-65 km/h teraz nie sprawdzam na razie ale chodzi o mulenie ze startu, sprawdzałem rolki, troche starte i wariator się prawdopodobnie ślizga, mam zamkniety taki mały, moze to tego wina? probowałem włozyc otwarty wariator to nie pasował. Sprzęgło jest gitez. Na gilera.com kazali spręzynki sprzęgła sprawdzić?

Okładziny masz może zdarte, tak miałem u siebie :P były takie wyślizgane że aż się błyszczały.

Kolega mi podesłał obrazek xD Ale widać tu non stop podział na Polskę A i Polskę B ;/

Nie rozumiem obrazka.
okładziny są ok chyba powiedziałem, ze sprzęgło jest spoko.

Pozostawie tą mapkę bez komentarza...

A no pisałeś. Sprężynki raczej nie straciły swoich właściwości nagle od tak sobie :P

Chodzi o to że Komorowski to kandydat "inteligencji" i ludności dużych miast a Kaczyński ludzi bez wyższego wykształcenia i z małych miast/wsi. Tak się mówi choć wcale tak do końca nie uważam ^^

Co do mulenia to sprawdź szerokość paska, nie jego wygląd a szerokość :wink:

Który chciał żeby mu zdać relacje jak GECKO trzyma? Już nie pamiętam :P

Panowie, wyskakuje Wam też jakiś error co chwile na forum?

qaz, chodzi mi o to ze tph ma rozne zarowki :P

Mi normalnie chodzi. Dobra czaje xD

aha;D sorry, nie skumałem;p

mi wczesniej wyskakiwal error, kolo 15 :oops:

Boże, nie chce mi się tego czytać ;D
Siema.
Przeczytałem pierwszą stronę. Też zrobiłem sobie test na kartę przed chwilą na http://www.sarbo.pl/testy/index.php :
Wylosowano zestaw pytań numer: 12

Pytanie 1: Poprawne
Pytanie 2: Błędne
Pytanie 3: Poprawne
Pytanie 4: Poprawne
Pytanie 5: Poprawne
Pytanie 6: Poprawne
Pytanie 7: Poprawne
Pytanie 8: Poprawne
Pytanie 9: Poprawne
Pytanie 10: Poprawne

Ilość odpowiedzi poprawnych: 9
Ilość odpowiedzi nie poprawnych: 1

Egzamin zaliczony!

Myślałem, że będzie lepiej... Ale zdałem! ;D

A ja dziś wyczyściłem gaźnik w Sv-ce ;d

Ja tam bym głosował na Napierlaskiego ale że nie przeszedł do 2 tury to bym chyba poszedł za kaczorem, bo coś mi nie podchodzi komoran xd

Jutro nie ide chyba do sql, dopiero w piątek a wy byliście dziś?

Ja byłem.
I tak za przeproszeniem gówno robiliśmy.
A na ostatniej przerwie (przed matą) włączyliśmy mecz Korea - Portugalia i całą połowę obejrzeliśmy ;D

własnie o pasku myślałem :) ponoć 6mm ma mieć szerokości tak? między jednym ''zabkiem'' a drugim? :)
revo nieee z przodu mam własnie czerwone zarowki + klosze biale, z tyłu białe żarówki + pomarańczowe klosze ;) fajnie to wygląda.

Chodzenie teraz do szkoły to bezsens;p lepiej siedzieć w domu;)

No bez sens ale tu i tu się koszmarnie nudzę tak to pogadam przynajmniej.

ahahah xDD jaki film i jaka nuta xD
http://www.youtube.com/watch?v=8ZKf6lPiYcw
a jakie masziny :lol:

najlepszy jest ten simson z "scigacz.pl" na owiewce;p