W sumie moglbym jezdzic Octavia I 2003 w silniczku 1.4 , bo rodzice wola jezdzic kwadratem (audi 80) - 1.9TDI robi swoje :P.
Z tym, ze nie chce smigac ta octavia , bo wiadomo jak to pod szkola.. ktos zrobi na zlosc, przejedzie kluczem i bedzie wielka lipa ^.^ .
Dlatego raczej jestem zdecydowany na Golfika 3 pewnie w wersji GT .
Autko tak do powiedzmy 6,5k , za swoje pieniadze i nikt sie do niczego nie doczepi .
Qaz- da sie znalezc w miare zadbanego Diesla .
Nasza 80 ( ta co widziales :P) ma realny przebieg teraz cos ok. 220 tys(sprawdzany w serwisie po nr. VIN). Co prawda byla malowana ( nie wiem czemu ;p ) w niektorych miejscach, ale dzwona raczej zadnego nie miala - 3 mierniki lakieru i żaden nie wykryl szpachli .
No i by było elegancko ;D
Ja tam nie chce auta w czerwonym kolorze :P.
Zeby wygladalo trzeba czesto woskowac :P.
Patryk, wiadomo- da się znaleźć nawet krajowe rodzinki z książką servisową z ASO, no ale od razu są droższe.
Szczerze, to też bym nie chciał czerwonego wozu;p ale to był taki żart, bo akurat wszyscy moi znajomi jak sprowadzali auta to jakoś zawsze im się trafiał czerwony golf;p
Znalezc auto, ktore ma +/- 15lat , jest krajowe, bezwypadkowe, w dobrym stanie i ma ksiazke serwisowa to typowo graniczy z cudem :P
Nie wiem czy jeszcze sa takie auta ; d.
Pra stare legendy mówią, że takie rzeczy zdarzają się bardzo, bardzo rzadko, ale jednak;p
mozliwe, auta ogladamy z tata dosyc czesto , ale jeszcze z takim rodzynkiem sie nie spotkalismy :P
Bo taka prawda, że trudno przez 10 czy 15 lat nie mieć żadnego dzwona albo stłuczki;p
dokladnie :P.
Co za ... http://demotywatory.pl/1785805/Nazywani-dawcami-organow
Patryk, jaką masz pogode?
Straszną :P.
Leje caly czas .
u mnie narazie kropki, ale to kwestia czasu jak się rozpada- na moto dziś nie pojeździmy:(
No raczej nie :? , a ciasto u babci czeka :P.
Eh, pogoda jak obok psa xD Zimno, ciemno, i deszczowo ;<
Woczraj było znacznie lepiej, chociaz wieczór chłodny.
Ja tam tak strasznie nie panikuje , wachy i tak tyle co kot napłakał , tyle, że nudy na chacie .
Witam ;)
U mnie na razie nie pada, ale może zacznie.
Dzisiaj na 17:00 idę z kumplami i koleżankami na żużel ;D
12 zł. Ja tam nie mam, ale brat pożyczy ;D
Ja paliwa też nie mam, więc chyba będę deptał. Jakieś 2.5km .
ja właśnie zjadłem obiad. powoli się bede zwijał żeby iść z babcią na wybory.
A ja wróciłem z kościoła i obejrzałem opt. Fajna Honda była ;d
U mnie nie pada narazie ale mokro jest bo w nocy popadało :(
Ja na pierwszy wózek to bym kupił Honda cicvic V-tec albo Golfika IV ;)
Edit:Np. taka honda http://www.allegro.pl/item1070854483_honda_civic_sport_tuning_klima.html <33
Civic też fajne auto, ale zawsze mi się wydawało dość mało wygodne z powodu niskiej lini dachu, przynajmniej w straszych modelach.