Na bank da rade;D bo nie ma innej opcji, a po za tym niemiec i mata to nie takie najgorsze przedmioty;D
Niemiec jest najgorszy ;) Z wyjątkiem historii. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Przed chwilą wróciłem z roweru. Mój tata nie ma w ogóle kondycji. Musi sobie wyrobić. No, ale jednak 100kg przy 182cm to znowu nie tak mało.
Artur, nie śmiej się z taty- zobaczysz jak Ty będziesz wyglądał z kondycją jak będziesz w jego wieku;p
Pożyjemy, zobaczymy ;)
Tata akurat pali, a browara sobie nie odmówi i całymi dniami siedzi przed komputerem, więc nawet się nie dziwię.
Browar to na zdrowie, ale to palenie psu na bude! Szkoda zdrowia!
Br3w, a miałeś wystawione zagrożenia? Jeśli nie to mogą ci naskoczyć :P
o lol
qaz dla zdrowotności zawsze można :twisted: Wszystko można tak tłumaczyć
Z niemca to mam wpisane ale z matmy nie. Ehh mam dosyć. Jak dowiedziałem się że zdaje z biologii to normalnie taka ulga wszystko ze mnie zeszło spałem całe popołudnie. Musze to wszystko jakoś odreagować :mrgreen:
Co mam zrobić z z sąsiadem kretynem? Dacie wiarę że teraz wali mi udarem nad głową?
Wykręć mu korki, jak ma na klatce;p
Dobry pomysł :D
Jest 1 na klatce dla każdego mieszkania i jeszcze w mieszkaniu skrzynka ;]
Siemano ! Prakty załatwione. Jutro dac ten papierek do budy ze mam prakty i git ;]
Aaa ^^ Super ;D
Wgl Panowieeeeeeee.. Pochwalcie mnie !
Wyjebałem dzisiaj zicowi przedni błotnik i przyciąłem tylni. Odrazy lepij.. Ino silnik wymyć ropą w srodku bo jebany pył sie dostał na wał ! ;/
Załozyć cyluś, włozyc silnik do ram. Zakupic oponiarke ;D iiiiiiiii... sruu w droge ;d
A co z zicem znów xD
Nic, stał rozebrany bo miałem wymienic jakieś 2 miechy temu cylek, ale nauka przodem. Teraz wakacje wiec pełną parą idziemy ;D
Lece spac.
Dobranoc ;**
xdd
A wgl musze miec skuta, bo potrzebuje na dojazd na praktyki ! :<
Kup porządny cylek albo ja ci sprzedam za 10zł serie keewaya tylko tłok kupić.
Cześć;)
Jest 7.rano, a ja już siadam do książek;D
Ja dzisiaj sobie znowu wolne zrobiłem :P btw. Elo
Siema. Sory że dawno nie zaglądałem ale problemy z netem były :/
Ja tez dziś odpoczynek bo wczoraj był bal 3 klas i mam niezłego kaca ;d
Ja mam dziś o 16, Byłem w szkole, mieliśmy próbę na zakończenie i już nas zwolnili.
Wbijają chłopaki do szkoły, każdy po kolei się wita i tylko "Po ile składka?" xD Jeden nie przyszedł do szkoły, to do kumpla sms "Po ile na % na bal?"
Nie ma co, moja klasa wycieczek nie potrafi zorganizować, z tym balem też były problemy, ale jeśli chodzi o jakiś zacny cel to nigdy nie ma problemu :D
A w internecie newsy jak zwykle odpowiednie do sytuacji :D
U mnie nie ma problemu nigdy z organizacją ;)
Zawsze zrzuta i do sklepu ;d Ale wczoraj mnie nieźle zakręciło xd