OT ŚLĄSKI!

WWW.MAPA.TARGEO.PL !!!!!!!!!!!!
Tak to jest to. Szukałem tego z 10 min po archiwum XD
Jestes winny mi piwo ! xD

dzieki ; d.

Ale mnie brzuch od południa nawala ;/ Ja piernicze. Wziałem nospe.. Moze pomoze. Jakos tego narazie nie odczuwam od 20minut.. ;/

marcin stresik daje o sobie znać :twisted:

Ja już ide spać- jutro na rano znowu egzaminy...ble!!!
Dobrej nocy;)

Brew, niewiem czy to przez stres ;/ Ale boli jak cholera. Jeszcze zmęczenie ;/ Ehh. ;<
Za chwilke ide na Tv. Poleze, popatrze i ide spac. Jutro na 9 ;x

Idź spać to najlepsze wyjście. Ja jak pierwszy raz jechałem do Płocka i mi nawigacja padła to się tak zdenerwowałem że jak mnie na trasie zaczął żołądek boleć to myślałem że nie wytrzymam normalnie mnie skręcało.

A i nie zdałem diagnozy z matmy :mrgreen: jestem hardcorem

Oho ;/ przehuj ;/
A mnie wczoraj złapał skurcz w łydce lewej nogi 2 razy w nocy. Myslałem ze sie posram !! Prawie sie poplakałem z bolu. serio..
Nogi za huja nie moglem wyprostowac. I nie wiadomo w jakiej pozie ją ustawic zeby nie bolało. Przemałałem sie i wyprostowałem. Przestało. Uh..
Jak sie powtorzy znów, ide z tym do lekarza ! ;/

Marcin to też przez stres + wóde i napoje gazowane.
Niedobór magnezu miałem to samo. Kup sobie magnez w aptece.

Hm. Mam gdzies magnez. Wpierdzielałem pare miesięcy temu. Mam go znów zaczac brać ?

Ide spac ! Brew ;* Dzięki za pomoc ^^ Od jutra wpierdzielam magnez <3 znow. ;d
A ja pije Wode zrodlaną Zywiec Zdroj smakowa ! Bardzo dobra. Szczególnie zajebiscie ciepła.. Fuffuffuufufuuu. ZOL. Sie wszytsko grzeje ;/

Nawet lap nie wyrabia.. grzeje sie ;/
Proc 40 a dysk 47. A normalnie powinien utrzymywac sie w proc 35 lub mniej a dysk 33 lub cos takiego ;/

Ide na Tv. Potem spac. Dobranoc ;**

A zapomniałem pochwalić kolesia od GoFasta. Napisał że przeprasza bo mieli dużo wysyłek i nawet wysłał SMS'a że paczka została wysłana.
Normalnie ogień :D

Ja już wróciłem z uczelni po egzaminie, ale i tak musze następną mapkę rysować...no trudno, ale skuter mam już pod domem. Skończe z tym i ide pośmigać;)

Kurna ! ;/ Brzuch nadal boli ;/
Biegunke mam od wczoraj. Pare min temu wziąłem Stoperan. Mam nadzieje ze pomoze !. ;<

Oj marciniok ty bidaku :P
Mi dzisiaj dowaliła takie zadania na poprawę że dajcie spokój...
Jeszcze nie zdam z biologii :|

Przyszedł GoFast i Gecko. Bd testował trzymanie telefonu :mrgreen:

Cześć panowie,

Jestem zły jak jasna cholera, kupiłem sobie gaźnik do Vitalki, Dell'Orto PHVA 17,5 (używany, miał być kompletny) przyszedł, a tu poobcinane wężyki, brak iglicy, przepustnicy oraz tej sprężyny (plus góry, a więc m.in tego kolanka 90*) chwilowo, nie wiem co z tym zrobić, bo do jasnej cholery, oryginalne od Vitalki pasować raczej nie będą, a skuter warto by było w końcu do kupy z tym złożyć...

Ogólnie, naprawdę jestem zły, bo zasadniczo, do dzisiaj czekałem na części które przyszły w paczce, nie patrząc na ten gaźnik zbytnio wcześniej, dopiero dzisiaj go rozebrałem i chciałem przeczyścić i założyć, a tu taki zonk...
(Już pomijając brak instrukcji montażu, co też jest zarąbiście wkurzające...)

TheVill // FenixxPl

Boże. O 17:00 Parent-Teacher Meeting (wywiadówka) ;/
Nie wiem co mi tata powie jak przyjdzie do domu.
Z zachowaniem się poprawiłem, bo z poprawnego na półrocze zrobiłem bardzo dobre na koniec. Tylko oceny... 3.73 jak zdam WOS na 4 i wykłócę od nauczyciela z informatyki 5 (bo na półrocze miałem 4, teraz mam 5,4,5 a na koniec dał mi 4). Ogólnie to słabo. Miałem mieć 4.5 (tata mi taki warunek postawił), ale na półrocze miałem 3.28. Gdyby tylko nauczyciele podnosili oceny o 2 stopnie. To byłoby dużo lepiej ;/. Dobra, to ja spadam. Jak mnie jutro nie będzie - mam karę.

Artur, ale skuter zostanie? Bo jak się spotkaliśmy, to coś mówiłeś, że skuter jest zagrożony...

Trzymaj się!

No właśnie...
Nie wiem ;/

U mnie będzie pasek - 4,76 - 2 kl. LO ;d