Bakus - Mnie krew zalewa, gdy widzę po raz pierdyliardowy ten sam temat :-P Np. neony w skuterze, czy przewożenie pasażera... Ale właśnie takich userów skupia sk.net, takich, którzy nie potrafią nawet ruszyć głową, lub użyć wyszukiwarki.
Btw. przed chwilą dostałem odpowiedź od Sebastiana na mój wywód, o sk.net (ładnych kilka linijek) odpowiedź była niemalże jak w wojsku: "ok" co u mnie wywołało totalną falę rotfl-a :-D
Z matmy wychodzi mi 4 ;/ ale dostałem szanse na 6 tylko, że na jutro musiał bym zrobić ok 50 zadań... W prawdzie dała mi to miesiąc temu, ale i tak nie chce mi się tego robić, muszę coś wymyślić, żeby mi 5 wstawiła. Ostatni rok, a ja jeszcze nigdy z matmy nie miałem takich ocen słabych.
Dokładnie parówa straszna. Dobrze że już przynajmniej słońce nie świeci. No to jak któryś pójdzie do LO a nie lubi się uczyć i zakuwać to dopiero zobaczy jaki ogień idzie :wink:
Teraz to i jak się jedzie 70km/h w T-shircie na skuterze to jest gorąco ;/ Bez przesady. Ze skrajności do skrajności. Najpierw piździ jak cholera i są powodzie, a potem 9874982342*C w cieniu... Ja takich dobym ocen nie mam, ale na 2nd klasę wystarczy ;)
Wreszcie lusterka dotarły. Najtańsze jakie były na allegro, ale i tak lepsze od seryjnych ;d Jutro osiemnastkę mam, trzeba coś kupić i nie napić się za bardzo, bo w sobotę o 8 jazda o.O
Pozdro, pozdro, ale skuterem jeżdżę "od święta", także nie mam zamiaru w niego inwestować ;p. Nie będę odwoływał, bo nie chcę dłużej przeciągać tego kursu i na lato chciałbym mieć papier w ręku. Najwyżej nie będę dużo pił ;d
Patryk gdybym miał znów wybór to bym poszedł do samochodówki. Jak narazie to największa pomyłka mojego życia to LO przynajmniej na razie. Może z perspektywy czasy się to zmieni.