OT ŚLĄSKI!

Bakus - Mnie krew zalewa, gdy widzę po raz pierdyliardowy ten sam temat :-P
Np. neony w skuterze, czy przewożenie pasażera...
Ale właśnie takich userów skupia sk.net, takich, którzy nie potrafią nawet ruszyć głową, lub użyć wyszukiwarki.

Btw. przed chwilą dostałem odpowiedź od Sebastiana na mój wywód, o sk.net (ładnych kilka linijek) odpowiedź była niemalże jak w wojsku: "ok" co u mnie wywołało totalną falę rotfl-a :-D

TheVill // FenixxPl

Mnie to osłabia nic nawet nie pisze tylko usuwam debilne tematy.

Jaki regres normalnie padaka xD

Ide spac.
Dobranoc ;**
xdd

A ja juz na nogach i po śniadanie;p
Zaraz lece do garażu, a potem na uczelnie;p

Siema, ja wrócilem z budy. Hista poprawiona ! Elegancko. Jutro ciag dalszy maty. Niemcol cos tam i fiza. I by było great. a w pon cos tam z reli @_@

Ale zajebiście xD

Biol 6
Geo 6
Fiz 5
Pol 5
Chem 5

Z matmy wychodzi mi 4 ;/ ale dostałem szanse na 6 tylko, że na jutro musiał bym zrobić ok 50 zadań... W prawdzie dała mi to miesiąc temu, ale i tak nie chce mi się tego robić, muszę coś wymyślić, żeby mi 5 wstawiła. Ostatni rok, a ja jeszcze nigdy z matmy nie miałem takich ocen słabych.

Elo :P

Biologii to ja nie umiem :P

Ja dzisiaj zakończyłem edukację ze średnią 5.0 :)

Zajebiscie. Macie sie czym chwalic ! Taa.. Jak ja bym miał takie oceny to bym miaał sie zajebiscie ! xd

Ale gorąc, u mnie 34 w cieniu :twisted:

Dokładnie parówa straszna. Dobrze że już przynajmniej słońce nie świeci.
No to jak któryś pójdzie do LO a nie lubi się uczyć i zakuwać to dopiero zobaczy jaki ogień idzie :wink:

Teraz to i jak się jedzie 70km/h w T-shircie na skuterze to jest gorąco ;/
Bez przesady. Ze skrajności do skrajności. Najpierw piździ jak cholera i są powodzie, a potem 9874982342*C w cieniu...
Ja takich dobym ocen nie mam, ale na 2nd klasę wystarczy ;)

Wreszcie lusterka dotarły. Najtańsze jakie były na allegro, ale i tak lepsze od seryjnych ;d
Jutro osiemnastkę mam, trzeba coś kupić i nie napić się za bardzo, bo w sobotę o 8 jazda o.O

nera pozdro xD
Ciekawe jak będziesz jeździł na kacu i niewyspany bo pewnie wrócisz ~3 nad ranem. Ja bym odwołał.

Pozdro, pozdro, ale skuterem jeżdżę "od święta", także nie mam zamiaru w niego inwestować ;p.
Nie będę odwoływał, bo nie chcę dłużej przeciągać tego kursu i na lato chciałbym mieć papier w ręku. Najwyżej nie będę dużo pił ;d

Ja tam ide do Technikum :P

a ja wróciłem i zaraz do książek;(
Dziś fizyka raczej średnia była;(

A ja muszę nauczyć się coś z geografii na poprawę i zrobić arkusze z angola ;/.

Patryk gdybym miał znów wybór to bym poszedł do samochodówki. Jak narazie to największa pomyłka mojego życia to LO przynajmniej na razie. Może z perspektywy czasy się to zmieni.

Brew, to zależy co chcesz potem robić w życiu, a wiesz co chcesz robić?? ;p