Łukasz: Też o tym myślałem, ale jakoś tak nei chciało mi się...
Myślałem o sqt.com i obeznie jestem na aerox.com.pl
Łukasz: Też o tym myślałem, ale jakoś tak nei chciało mi się...
Myślałem o sqt.com i obeznie jestem na aerox.com.pl
A płytkę szczerze polecam. Jeszcze muszę sobie kupić oryginał Małpy, który jest w bardzo korzystnej cenie (15zł).
Ja preferuję raczej inne gatunki :) Rock, punk rock(przede wszystkim U2 i Green Day). A cena zaiste korzystna :) Jak za singla.
Da, ten sam, ale spokojnie, póki co prywatnie tutaj jestem ;]
soho, znasz [TF2]FoRcEkE czy cos takiego ?
Tez gra w team fortress 2 ^^
Nera...
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=KoY&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=asphalt+shop+polska&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Hmmm :P
Nie, od początku roku nie odpalałem TFa, kumpla który grał ze mną mi wsysło a samemu średnio się gra ;]
Ale jak coś to zapraszam na Steam, zawsze da się coś ogarnąć ;]
qazwsxedc, dzięki za wyjaśnienie. W takim razie do dupy to jest, nie podoba mi się ;P
Majker, 15zł to cena nie za singla tylko za płytę, z tym, że jest to nielegal, który zajebiście się sprzedaje ;]
Ej, ziomek nie kombinuj i pisz po polsku ;D
www.asfaltshop.pl
Łeee, nie ma tam, czego chciałem, będę zmuszony skorzystać z innego sklepu ;]
Dobra przeszedłem na sqt.com xD
MUszę się tylko teraz przyzwyczaić :P
No, ale co dokładnie szukasz? Przecież jest tam płyta O.S.T.R.ego ;P Nie mów, że szukałeś jakiegoś U2, bo to jest hi-hopowy label ;D
No U2 szukałem :D Nie "jakiegoś"! Po prostu myślałem, że to jest normalny sklep muzyczny.
Ja tam wole Hip hop i Trance <33
Nie! ;D Asfalt to wytwórnia właśnie m.in. O.S.T.R.ego ;D
Chillout i Minimal ftw x] no i stare albumy Mauro Picotto ale to już klasyka z (że się tak wyrażę) pier*olnięciem jest x]
Ja Was Panowie, nie chce martwić, ale za nie całą godzinę ten OT będzie miał jeden dzień, a tu otworzy się nap[ewno już 8 strona! Przednie tempo!;D
No ba :D
Mam takie przeczucie, ze przez nas, te forum ma dobry ranking :D
+ szybko sie rozbudowuje :p
Na 'jedynym słuszny wortalu skuterowym' tempo było podobne ;]
To jest raczej pewne Revo, ale narazie zbyt wiele topiców i roboty to nie ma;p
O sqt.com tez myślałem, spoko stronka, ale...
Zresztą co mi szkodzi, wszędzie pozakładam konta, i co tydzień będę pisał gdzie indziej :D
Juro do szkoły...
;/
Cya
To moze troche naspamujemy?
Cinek, gdzie jestes? We need ya xD