Opinie: Przetestuj z Castrolem oleje Power 1 Racing

U mnie data ważności 08/02/12 hahhaha

To jest data produkcji. Olej zamknięty nie posiada daty ważności - powinien być tylko stosowanych przez chyba 6mc od otwarcia.

Ja też dziś po powrocie do domu znalazłem Awizo. Olej już odebrany.

No do mnie też dziś przyszedł :wink: Odrazu zmieniłem. Zobaczymy jak się będzie sprawował.

Do mnie dziś Doszedł olej lecz na inne imie :stuck_out_tongue: bo ktoś zrobił drobny błąd i zamiast Jonasz było Joanna :confused:

28/05/2012r data waznosci mam foto takze moge podeslac jak byc ktos chciał razem z paczka :stuck_out_tongue:

A u mnie dalej głucho…:frowning:

Tylko szkoda że termin wysłania do 14 dni roboczych czyli do piątku, a na stemplu widnieje data z wtorku …

Właśnie :slight_smile: Kpina!!! ale jak to mówią…darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda :wink: A ten cały o kant dupy regulamin dotyczy tylko nas / uczestników a nie prowadzących konkurs :wink: BURAKI z nich !!!

Jest mam właśnie wczoraj tuz po 12 dostałem paczuszkę z … olejkiem. Dziękuję bardzo, sam jestem ciekaw jak “bajaj” zareaguje na takie cudo. Dziękuję jeszcze raz.

Też dostałem już olej a Bartłomiej ma racje. To nie jest wina poczty tylko Skuterowo.com. Stempel jest z 14.08 czyli to serwis tak długo przetrzymywał paczki. O dziwo poczta dostarczyła przesyłke zaskakująco szybko.

14 dni :D…a u mnie dalej nic. Pisałem już do redakcji skuterowo.com na podany w regulaminie adres ale mnie olali!!! Żenada!

Noo…dziś dostałem. 1 mieś i 2 dni - rekord! :slight_smile: Ale i tak mnie olali i nie odpowiedzieli buce na maila.