U mnie data ważności 08/02/12 hahhaha
To jest data produkcji. Olej zamknięty nie posiada daty ważności - powinien być tylko stosowanych przez chyba 6mc od otwarcia.
Ja też dziś po powrocie do domu znalazłem Awizo. Olej już odebrany.
No do mnie też dziś przyszedł Odrazu zmieniłem. Zobaczymy jak się będzie sprawował.
Do mnie dziś Doszedł olej lecz na inne imie bo ktoś zrobił drobny błąd i zamiast Jonasz było Joanna
28/05/2012r data waznosci mam foto takze moge podeslac jak byc ktos chciał razem z paczka
A u mnie dalej głucho…
Tylko szkoda że termin wysłania do 14 dni roboczych czyli do piątku, a na stemplu widnieje data z wtorku …
Właśnie Kpina!!! ale jak to mówią…darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda A ten cały o kant dupy regulamin dotyczy tylko nas / uczestników a nie prowadzących konkurs BURAKI z nich !!!
Jest mam właśnie wczoraj tuz po 12 dostałem paczuszkę z … olejkiem. Dziękuję bardzo, sam jestem ciekaw jak “bajaj” zareaguje na takie cudo. Dziękuję jeszcze raz.
Też dostałem już olej a Bartłomiej ma racje. To nie jest wina poczty tylko Skuterowo.com. Stempel jest z 14.08 czyli to serwis tak długo przetrzymywał paczki. O dziwo poczta dostarczyła przesyłke zaskakująco szybko.
14 dni :D…a u mnie dalej nic. Pisałem już do redakcji skuterowo.com na podany w regulaminie adres ale mnie olali!!! Żenada!
Noo…dziś dostałem. 1 mieś i 2 dni - rekord! Ale i tak mnie olali i nie odpowiedzieli buce na maila.