Opinie: Prezenty na Święta od Skuterowo.com

Nie ma nic, dobre i to :wink:

Do kogo należy przesłać dane do wysyłki ? Na konto Leszka ?

Mam naklejki dobre i to :wink:

w odpowiedzi na maila, który dostałeś od Skuterowo.com

Jest smycz :wink: Będzie druga ;O

no ja już wysłałem maila do skuterowo teraz tylko czekaj na listonosza

Otrzymałeś wiadomość na e-mail. Odpisz tam.

odpisałem

heh, a do mnie doszły 2 maile… pierwszy że wygrałem kubek, a drugi że smycz :smiley: chyba pomyłka jakaś to odpowiedzialem na ten o smyczy xD

I tak nikt nie przebije mnie :wink: . Zgodnie z regulaminem wysłałem jeden formularz (patrząc na to, w jakiej szybkości są wysyłane komentarze drugiego i tak bym nie zdążył :wink: ), natomiast w odpowiedzi otrzymałem 2 e-maile: w jednym wygrałem kubek, a w drugim smycz :wink: . Pewnie jakiś błąd z powodu zamieszania, jakie panuje teraz w redakcji, ale ja i tak odpisałem na oba i czekam na 2 nagrody. W razie czego mam potwierdzenia wygranej w postaci maili ;p .

@up Odpisz i na ten drugi :wink: Piszę wolno, bo z telefonu…

Spoko, właśnie na drugi odpisałem, ale szczerze to wątpię czy przyjdą 2 nagrody :wink:

kurcze … to o ktorej wysylaliscie ? … ja wyslalem za minute 20… i nic … ciekawe , ze chwala sie posiadacze smyczy … a zwyciezcy kurtek , rekawic , blokad …milcza :stuck_out_tongue:

zaczynam chyba watpic w skuterowo :confused:

Ja miałem coś takiego … za minutę 20 nic nie było , potem była zwiecha totalna na stronie i dwie minuty po wysłąłem formularz i … nici nawet naklejki nie wygrałem …cóż, mało scęscia mało kruca bonba :slight_smile:

Mario, tak zawsze jest. Jak co to nikogo nie ma, a taki polaczek usłyszy słowo “konkurs” i choćby pierwszy raz usłyszał o tej stronce poleci grać… Marcin, ja też dostałem 2 e-maile, oczywiście od razu na 2 odpisałem :wink:

Panowie spokojnie.Jedni mieli fuksa i coś trafili inni nie.Jestem ciekaw jaka różnica była między pierwszą czwórką :slight_smile:

Dla mnie to trochę lipa z tymi nagrodami,nie było w tym roku zakończenia sezonu,więc mogli za to dać więcej nagród,a nie tylko jedna kurtka i rękawiczki.

poniżej 1sek. to na 100% było. Wydaje mi sie, że całe 20 osób, to góra 15 sekund… Ja np. liczyłem na blokade, ale dobre cokolwiek :wink: .

Ja wysłałem formularza ok. 7sekunach po wbiciu się konkursu.