Nr 5 czyli Agility Naked
2 i 5 najlepsze.
11-tka to Zipp Axis jakby co
Dobrze madi o gustach sie nie dyskutuje mi sie ona srednio podoba ale to podswietlenie zolte jest masakryczne bardzo brzydnie deska jak jest ciemno w nocy jezdzac swoja vitalka poprostu staram sie nie patrzec na predkosciomierz poprostu ten zolty kolor nie wyglada dobrze jesli byloby to bardziej biale podswietlenie to byloby duzo lepiej
Myślę że zabrakło tu deski od KYMCO B&W ponieważ ta deska jest najładniejsza.
2,6,7,9 dwójeczka jest piękna ;D Vitalka też niczego sobie
A gdzie deska Dinka? Nie podoba się:-)?
No proszę, jednak da się zrobić ciekawego newsa Vitalki kokpit wygląda może nawet i ładnie, ale sprawia raczej niskobudżetowe wrażenie A może już po prostu mi się opatrzyła - w końcu widzę ją codziennie na żywo Najbardziej z zaprezentowanych podoba mi się chyba Kymco Agility Naked. Zawsze lubiłem gołe. Kierownice oczywiście Aa, jeszcze Kymco People i Inca Lambros bardzo fajnie wyglądają, a (deskę?) Zippa Simpli określił bym jako ciekawą.
Jak dla mnie to 9 i 11
Ja tam patrzę tylko na czytelność i nie ma to jak niebieskie podświetlenie połączone z nieco zmienionymi wskazówkami, ja muszę przemalować
Inca Lambros interesujący obrotomierz (nr2)
Osobiście nie lubię desek. Wolę cycate:-) A na serio - ta z Kiłeja teiks pięćdziesiąt przykuwa uwagę. Dziwna ale… chciałbym mieć taką.
A gdzie Peugeot Elystar??
W Kymco Vivality deska jest ładna i czytelna. Mnie się tam podoba. ( mam taki sprzęt i sobie chwale )
deska nr 3 jakaś nie tego świata
Zipp Quantum R:)