Bardzo żadna ta sr-ka ! I do tego LC ! Super sam się zastanawiam czy by takiej nie kupić i ją “lekko” przerobic ;D !
Bardzo ładnie zrobiona Sr’ka. Skromna a zarazem ciekawa i piękna Pozdro …
Komentarze mile widziane :D:D:D
Ja uwielbiam sr-ki ta także mi się bardzo podoba na pewno bardziej niz ta w najnowszej budzie jakaś taka dziwna ta jest całkiem 9/10
LC już jest? Bo w temacie pisze może zrobimy LC. Poza tym sr żadna mimo, że w starej budzie. Może teraz jakieś modyfikacje tylnej lampy?Courte napisał:
I do tego LC
Hmm nawet mi się podoba tylko ten króliczek … A tak to ogólnie spoko sprzet.
Tuning mechaniczny na dobrym poziomie i za to brawo Optyk mi się nie podoba, ale to kwestia gustu
Jakby doszła do tego przeróbka na LC tak jak mówisz to byłby kozak
Lc byc moze będzie jak zajaden ten cylek, lecz zastanawial bym się nad motoforce racnig …
ja fajna lampe zrobilem w starej budzie… niedlugo wstawie foto ci zobaczysz baton… tez sobie pewnie zrobisz bo zaje—biscie wygląda
No chętnie bym ja zobaczył ;]
[ Dodano: 2008-07-21, 18:07 ]
Tutaj macie filmik jak chodzi obecnie sr jazda srk? Czekam na komentarze;]
z gustem a nie to co przereklamowany a… pozdr
Widziałem apilie na wielu forach Moze optycznie nie ma rewelacji, za to nadrabia mechanika
Ja osobiście myśle , ze udało mi się ja zrobić z gustem … niby taki skuterek ale jak odwiniesz manetke to jest się czym pochwalic ;]
Nieładnie tak bez kasku jeździć :584: Polecam ten temat -> ...bo kask jest g?upi!.baton napisał:
[ Dodano: 2008-07-21, 18:07 ] Tutaj macie filmik jak chodzi obecnie sr :) jazda srk? Czekam na komentarze;]
Nieźle chodzi ta Srka. Mam do Ciebie jedno pytanie jak świecą Ci światła w nocy?? ładnie oświetlają drogą czy nic nie widać?? Bo u mnie jest wielki problem bo nic nie wydać, i jakiej mocy masz żarówk???
Powiem tak, zarowka hm 35wat chyba i w miare swieci: a co do kasku nie ja jechalem
Jak będziesz grzebać coś pod czaszą to zrób zdjącie, chciałbym zobaczyć rozmieszczenie dokładniejsze zbiorniczka i chłodnicy.
Sr na sell za 4tys!!! wszystko cycuś glancus … potrzeba $$$$ na auto