Neony gdzie kupić???

jak chcesz zarabiać to rób to przadnie anie jakiś badziew sprzedajesz którego i tak nikt nie kupuje. Weź się za normalną robotę a nie kit wciskasz.

Spoko ale jest jedno ale… jak mam robić to porządnie skoro robie je porządnie(nie kupiłeś u mnie neonów więc nie wiesz jak je zrobiłem no nie? ).

Weź się za normalną robotę a nie kit wciskasz- czyli za jaką robote mam się wziąść? Akurat neony dość dobrze szły wszyscy z nich byli zadowoleni a teraz nikt nieczego nie bierze może to przez cenę no nie potrafie odpowiedziec.

Akurat żeby robić i sprzedawać neony mam czas ale się coś zaklinowało i nic nie idzie :-x :-/ :expressionless:

podaj mi stronę z allegro z twoimi neonami

on jej nie ma :expressionless:

Nie mam jej dlatego, że przez jednego niedojeba z allegro zablkowali mi konto(najpierw kupił PS2 a potem powiedział, że nie kupuje bo jakieś kanty niby robile na allegro :wink: :lol: wymyślił jak…)

Jeśli mi tylko odblokują konto to wystawie neony na sprzedaż.

Ty to masz jakoś zawsze pod góre i na forum i na allegro i wydaje mi się że nie bez powodu, robisz ludzi w bambuko to co się dziwisz że cie jadą na każdym kroku.

yoshi napisał:

mateo07 napisał:

kris93 napisał:

Pierdol się bucu!

Ja prszynajmniej nie śpie z misiem i nie bawie się pokemonami. :lol:

Wiecie co PIERDOLCIE SIE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...... :lol: :lol: :lol:

kris ja ic mowie z takim podejsciem do sprawy to ty ich duzo sprzedasz naprawde duzo.... ale tak nawiasem to mysle czy njiekupić neonow a wy co gadacie ze choinka ze skutera sei robi to jest wasza sprawa mi się podoba jak cos swieci WT to wedlug tych co niemaja gdzie kupić takich neonow alpo poprostu przerasta ich ten trud montowania ich w sqterku ... wiem wiem trochę techniki i człowiek się gupi lae ja wwam mowi tylko pomyslec trzeba tak troszeczke tylko to naprawde nieboli warto kiedys sprubować i jeśli się ma pojawic jais post pod moim ze co ty pierdolis........ to niepodawajcie go bo niewarto przemyslcei sobie dwa razy zanim cos napiszecie i jeśli niemacie zamiaru kupowac neonów to niepiszdcei postow ja mam zamiar kupić nawet kupiłem juz pare i sąlepsze jak ter z allegro bo swiecąnaorawde jasno ni e ao co kiedys na allegro zamowilem i od razu mowie to niejest jakis wezyk od paliwa z silikotem to naprawde niw węzyk ale coto jest to się dowiecie jak kupićoie polecak :D:D narqa

Kupić Ci słownik?

:roll:

a kup :-D

[ Dodano: 2008-11-18, 20:26 ]
ja powiem tak powinniscei to juz dawno zamknąc i co niektozy powinni dostac jakieś prezenty od adminow..ja bym chcial słowik:P

[ Dodano: 2008-11-18, 20:27 ]
hehe

MARIAN to nie dokońca tak jak myślisz, na forum owszem jadą mi :stuck_out_tongue: a na allegro to nie była moja wina bo kolo który u mnie kupował PS2 zrezyngował i to jemu powinni konto zablokować- nie chce się tu rozpisywać na te temat :stuck_out_tongue:

Wiesz na allegro za pierwszym razem jak wystawiłem aukcje z neonami to kupili u mnie 4 neony :smiley: .

miałem zamiar żeby wystawić kolejną aukcje na allegro ale mi ch**e konto zablokowali :-/

A to z tym że robie ludzi w bambuko tyo nie prawda może wygląda to jakbym robił ludzi w bambuko lecz tak nie jest.

kris93, Miałem dla ciebie kilku kupców to mnie zablokowałeś na gg i przepadło :-x

Tak kilku kupców ktorzy pewnie wezmą po 2-3 neony :lol:
Po za tym już Cie odblokowałem…

mateo07 napisał:

kris93 napisał:

A może nie przyszło wam do głowy ze nie mam takich bogatych rodziców jak wy i na tuning muszę sam zarobic np. sprzedając neony. ???

dobra dobra juz się nieośmieszaj bardziej... takie gatki to do rydzyka a nie tu... :mrgreen:

Ej to ze twoi rodzice ci daja na tuning to nie znaczy ze innym tez ja tak samo jak kris sam muszę sobie zarobic fakt ze na lewo ale "kombinuje jak mogę zeby było pieknie" a tak w ogóle to czemu do rydzyka co ma rydzyk do neonów????????

co ma rydzyk do neonów????????

Może chce maybacha podświetlić

HEheheh…u Rydzyka wszystko jest możliwe :-D:-D :mrgreen: :lol: :lol:

Wiem, może to głupie i tempe pytanie ale może chce ktoś kupić neony :mrgreen: :smiley: :smiley:

A 18 lat masz ze zajmujesz się takimi rzeczami.
No i konto na allegro też od 18 !

Na skutercentrum.pl czy skuterdoktor.pl tez ponoć można mieć konto od 18 lat a i tak wszyscy to walą :lol: .

Ciekawe czy wszsycy na allegro mają 18 latą :?: :lol: :lol:

Marian napisał:

co ma rydzyk do neonów????????

Może chce maybacha podświetlić

heheh dobrze mowisz pewnie by chcial:P:P

kris93, a możesz powiedzieć z jakich materiałów i tworzyw wykonujesz te neony, czy to tajemnica zawodowa :lol: :wink: :?:

Powiem taK: neony wykonuje z materiałów bardzo dobrze przewodzących światło :slight_smile: .

A reszta to można powiedzieć tajemnica zawodowa :slight_smile: .

Ja się przyznam. Mam 17 lat i od 3 lat jestem na Allegro.pl zarejestrowany :smiley: Mam ponad 100 pozytywnych komentów i 0 negatywów i neutrali :stuck_out_tongue_winking_eye: