To i ja fajną fotę dam
jak na razie to same pasztety oprocz tej oststniej xD
Pasztet to pewnie ty jestes Rozumiem, że to żart ale z takimi żartami trzeba uważać bo to są znajome forumowiczów…
Wrona, dlaczego nie dodałeś jeszcze nowych fotek ?? ^^
Wrona, a można powtórzyć którąś? Bo chce dać tą co Kowal :mrgreen:
Wino napisał:
Wrona, dlaczego nie dodałeś jeszcze nowych fotek ?? ^^
bo nie miałem czasu zaraz je wstawie
Damianho napisał:
Wrona, a można powtórzyć którąś? Bo chce dać tą co Kowal :mrgreen:
to by nie miało sensu ;p
omg ta co wino dał jest fajna
noooo podzielam zadanie Waski’ego :mrgreen:
no Wino fajną masz koleżankę
ja już też wysłałem na pw wronie :->
Ja tylko się zastanawiam po co ankieta każdy wie, że jego dziewczyna (koleżanka) jest najadniejsza więc ja osobiście w tym temacie pokazywał bym tylko zdjęcia. I ja tak właśnie robię. Nie wystawiam mojej maniurki do żadnego konkursu/zawodów/wyścigów więc mojego zdjęcia do ankiety proszę nie uwzględniaj
BTW. to jest 6000 post w non-sensię
wiadomo ze jak powiem nie glosujcie na swoje foty to to nic nie da bo kto to sprawdzi ale będzie mozliwosc oddania dwoch głosow a jezeli kazdy odda tylko jeden głos i to na ,siebie" to poprostu zepsujecie zabawe ;p
Poluki wedle życzenia , ciebie w ankiecie nie będzie
Kiedy wystawiasz ankietę?
...(czekam do wtorku) potem zrobie ankiete ....
Ja miałbym z 4 takie wywalone w kosmos że według mnie te wszystkie się kryją :] ale nie będę dawał bo jakoś czułbym się nie swojo
oj już nie ściemniaj tylko dawaj ;p
Ojojh no dobra poszło na PW
Kurde przestańcie wysyłac mi takie fajne laski , aż mnie się smutno robi, ja siędzie w tej chorej Anglii i tu są TAK BRZYDKIE kobiety (jeżeli można to tak nazwać) jakich gwarantuje wam w życiu nie widzieliście , w mojej szkole są tylko 2 ładne laski NAPRAWDE TYTLKO 2 i to w dodatku umywają się przy tych co tu są NAPRAWDE
Hah … bo to Polska :] najlepsze kobitki na świecie
Wreszcie dodane fotki Nawet moja koleżanka się znalazła
no i jest ola