czyyyyyyyyyyyy!
Tczy lub dywa jak nie masz błotnika
3 !
I customowe blachy na tablice tak jak ja mam
To jest SM, więc wszystko powinno byc jak najbardziej zadziorne, kanciaste, więc jedynka odpada.
Dwójka też odpada, bo ma błotnik, który pozwala być tablicy tylko w jednej pozycji.
Wybieram obcję numer TRZY, bo dorobisz sobie kawałek blachy pod tablicę i będziesz mógł zaczepić tablicę, jak tylko będziesz chciał
Siemanko ;D
No więc polerki rantów felg już skończone
Plastiki oddane do lakiernika
Lampa numer czyyyyyyyyy zamówiona
Handbary pomalowałem na czarny mat
Później dodam foto
Czekamy na foty, tylko nie takie wielkie jak były w 1 poście
Siemanko : P
Daje foteczki felgi z polerką rantu ( nie widać dokładnie bo jest zabrudzona ale tak to jest lustro :P) plastików które pokleiłem bo baran zaliczył glebe postojową … i lakierów
Tsaa to kiedy robiłeś tą polere, że już się zabrudziła hęęę ?
Ściema bo lustra ni ma xD
Mogłeś przetrzeć szmatką minuta roboty więcej by Cie nie zbawiła ;p
Mafioz napisał:
Ściema bo lustra ni ma xD
Do tego zmierzam :P
No ale co by mu dało przecieranie jak i tak nima lustra :D
co wy możecie wiedzieć …
Macie fotkę w czasie polerki … po tym jeszcze była w chuj polerowana a teraz jest po prostu zajebana a fotki cyknąłem na szybko
[ Dodano: 24-08-2010, 21:11 ]
Siemanko Siemanko
Dzisiaj odebrałem plastiki od lakiernika
Zrobiłem mocowanie tablicy pod lampę diodową
Jutro przyjdzie lampa i składam to wszystko do kupy teraz zdjęcia plastików
Zdjęcia słabej jakości bo słabe światło jutro w dzień cykne nowe LAKIER KAMELEON ZIELONO - ZŁOTY
nie podoba mi się kameleon w motocyklach… No ale zobaczymy jak to złożysz jak będzie wyglądać… Powodzenia ;).
hmm… no na tym ładnie wygląda :D. Składaj, bo aż jestem ciekawy :).
Będzie kozacko
Siemano mały up…
Przyszła lampa oraz założone plastiki.
Niestety muszę jeszcze zrobić porządne mocowanie wydechu bo pali boczki
Daje pare fotek
Kozak wygląda
Phew obleci
Nie no jest słit
Ile dałeś za ten lakier jeśli można wiedzieć? Tzn żeby pomalować całe moto, bo ty wziąłeś na pół z kumplem?
Za puszkę daliśmy 800 zł lakier rozdzieliłem na pół z bratem dokładnie na jego motor potrzeba było 700 ml a na moj 300 ml z czego rozcięczyliśmy do 400ml. Pamiętaj o tym że pod lakier trzeba dać odpowiedni kolor… Do tego lakieru co ja mam nadaje się tylko czarny połysk a na czarny połysk dopiero lakierujemy kameleonem. Można dać różne czerwone wtedy motor mieni się na trochę inne odcienie : ) U brata był małowany właśnie na czerwony lakier wynikiem czego jest trochę jaśniejszy kolor i więcej zielonego. U mnie natomiast był pryskany na czarny połysk wynikiem czego jest więcej brązu - złotego i on przechodzi w zielony a nie odwrotnie jak u mojego brata. Pozdro
[ Dodano: 08-05-2011, 15:17 ]
Tak postanowiłem że wkleje ;d pokaże jak się prezentuje