MBK Ovetto oceniajcie xD

A mi się nie podoba … poprostu kolory do siebie nie pasują np. kolor kierownicy nie pasuje do reszty :confused: … ja bym go przemalował na twoim miejscu ;]

Courte napisał:

ja bym go przemalował na twoim miejscu ;]

Albo ja już powoli ślepną, albo to jest VT. No neos jak neos. Bad by się przydał ;-)

a jak myslicie jakbym zrobić bad-look to ile bym za niego wydarł zł?

1. Folia 2. Szpachla 3. Zestaw naprawczy, ten z wloknem szklanym, zywica itp. 4. Papier ścierny, tyle rodzajow, zeby na gladko wyszlifowac… 5. Lakier…(zalezy gdzie lakierujesz, albo czy samemu) Policz sobie :mrgreen:

nie czaje cie

Wymieniłem Ci materiały potrzebne do zrobienia w miare profesjalnego bad-look’a… Teraz idz do sklepu i zapytaj o nie, skad mam wiedziec jakie ceny tych rzeczy beda dokladnie? :stuck_out_tongue:

chodziło mi że jakbym zrobić bad - look to ile cena sqtera w góre?

Wcale w górę nie pójdzie. Tuning nigdy się nie zwraca a tym bardziej takie operacje, które nie wymagają wielkiego wkładu finansowego. EDIT: Ale mi za to te głownieczki się podobają.

niewiele… bad look zrobisz za jakieś max. 50-60zł jeśli będziesz sam malował sprayem…

no w końcu przynajmniej 1 się podobają głośnik :slight_smile:

Co do ceny z bad lookiem to zależy jak to zrobisz najmniejsze głupstwo może upiększyć skuter no i co za tym idzie będzie on ceniejszy a te głośniki dużo lepiej grają niż jeśli byly by pod siedzeniem

na pewno o wiele głownieej

Jak dla mnie to trochę lipa te klory i sory ze to mowie ale jak dla mnie te glosniki to trochę wiesniacko wyglądaja i dziwi mnie co robisz ze skuterem w deszczu pada na nie deszcz czy moze zakrywasz je folia. Ale to jest tylko moja koncepcja, a do poprawienia wygladu przerob sobie czaszke w neorox style;p o wiele poprawi wyglad bo wiesz zwykle oczy to lekko przestazale :stuck_out_tongue: Mam swojego neosika pol roki i biore się za kapitalny tuning optyczny jak skacze to wam pokaze linki;pi zrobie filmik bo na razie to jest audio boschmanki 2x300 i stroboskopy ale juz sa plany i koncepcje jutro ide wyszpachlowac czaszke bo właśnie jestem na tym etapie, po tym zrobie nadkole i brewki z tylu:P potem małowanko caly z felgami