czytalem to zrobie se takie zobaczymy jak to bvedzie wyglądac
pns napisał:
daniexx333 napisał:
A klosze sprayem do przyciemniania ;] Jest juz taki temat napisany przez PNS ;]
cos ci się pomylilo ja zalozylem temamat jak zrobić napis lub logo w tylnej lampie:P
[ Dodano: 2008-12-26, 13:33 ]
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=4081
Ale na tej samej zasadzie. Chodzilo mi o to ze ty tez przyciemniales klosz. Chodzilo mi o technike ;]
o jaka technike??
On robil te napisy na lampie sprayem do przyciemniania szyb. I o to mi chodzi ze tak jak on kup spray do przyciemniania szyb i pomaluj… ;]
No napiszcie mu, ze chodzi o spray do przyciemniania lamp i tyle wpisz sobie na allgro i ci wtskoczą
daniexx333,
nieczytales tego tematu! ja nie robilem sprayem bo mi się to za jakis czas znudzi i niebede kupowal drugiej lampy dlatego ja zrobilem to inaczej wykleilem to zwykłym papierem samoprzylepnym
dzisiaj kupiłem wlokno szklane i bende przedkuzal nadkole
Jak zrobisz wrzuc fote ;]
ok
załóż zobie tamat w worklogu ! i tam fotki wrzucaj ! tam tez informuj urzytkowników forum co zacząłeś robic itp. tego się nie robi w dziale tuning optyczny…
spoko niewiedzialem
[ Dodano: 2009-01-03, 20:44 ]
juz pomalowalem zaniedlugo dam fotki jak założę to jets tylko poto zeby się syf niedostawal do gaźnika i filtra…
bezele, jak już ktośtam powiedział: Załóz sobie temat w worklogu bo tu tylko spam :]
GDYBYM MÓGŁ TEMAT BYM ZAMKN¡Ł ! ! ! ALE NIE MAM TAKIEJ OPCJI WIÊC UPRZEJMIE PROSZÊ O NIE PISANIE W TYM TEMACIE POD GROŹB¡ WARNA ! Hokstera/KruczKa poproszę o zamknięcie …