Kupno skutera :)

Śmiej się, śmiej, ale takie coś, to by mi się na działkę przydało... :-)
Jeszcze nie mam tam gdzie trzymać, ale za kilka lat, bez traktorka się nie obejdzie :-)))

Sobie pan kupi blaszak;)
http://www.bomstal.pl/garaze-blaszane,105,0.html?gclid=Cj0KEQjwifWnBRCB5PT57KSVw-kBEiQASV7aROVr-hrqn_mjz8w_p8mCBTu8lSHQNHWT5X7YVkAS32saAjkp8P8HAQ

Ta, i mi traktor podpier...ą razem z garażem :-)))

Byleś się tam akurat na pace nie zdrzemnął... ;))))))))))

To by mięli niespodziankę,różowy prosiaczek na kipie:Da wracając do tematu wdziałem dzisiaj honde bali na gumtree w grudziądzu v-max 95kmh w co mogę uwierzyć to był [jest] twardziel nad twardziele.
http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-skutery/grudziadz/honda-bali-620869746

O, widzisz nie spotkałem się z tym wcześniej... gdyby był różowy!...
+++
No, ale jeżeli byłby dobrze zrobiony... to cena całkiem, całkiem... ale jak na jakimś dziadostwie... to szkoda kasy... ;))))

Szkoda to jak wół do studni nawali bo ani wody ani g*wna:D

Znowu Cię ku szamboniarce widzę ciągnie... ;)))))))))

Szambiarce Druid:)a z resztą papier juz wieziesz:D

Papier zawsze się przyda :-)
Trzeba mieć w pogotowiu :-)))
*
Różowa niespodzianka mówisz...?
Ze mną, to by go nie dali rady ukraść, jak to podnieść ? :-)))

Już wiozę cały koszyczek... Będzie gówniana impreza... ;)))))
+++
Ale tak swoją drogą temat kradzieży nie jest w tej chwili tematem dominującym w dyskusjach jednośladowców... na szczęście...
Zdecydowanie łatwiej o dziurę w jezdni, lub bezmyślną puszkę... efekt ten sam - pojazd skasowany... :((((

Bo to że łatwo ukraść nie znaczy że łatwo sprzedać taki skuter,przy takim zalaniu runku używkami 50-125 zarejestrowanymi i opłaconymi w cenach chińskich podkoszulek nie ma łatwo złodziejaszek opchnąć boba bez papierów no chyba że na części ale też niewiele zarobi.

Witam zaryzykowalem i kupiłem nowego benyco space jutro odbieram po jakim tygodniu opiszę wrażenia z jazdy i wykonania

No i gratuluję to nic innego jak kigway nawigator 150 [tu mniejszy garnek] jeden lata po mojej okolicy 10leti to widać jakoś się trzyma skoro 10lat przeżył wczoraj go widzialem jak jechal z dwoma worami zboża na podłodze[jak w wietnamie:D]

Przemek Koł... napisał:

...kupiłem nowego benyco space jutro odbieram po jakim tygodniu opiszę wrażenia z jazdy i wykonania...

Czekam na opis z wrażeń. Byle służył długo.

Witam zrobiłem narazie 40 km benyco space bo jakoś temperatury nie sprzyjały no co mogę powiedzieć na dzień dobry wskaźnik paliwa nie działa (zgłoszenia to na pierwszym przeglądzie po 300km) do kufra mieści się kask bezszczekowy ,schowek pod siedzeniem całkiem sporawy, elementy plastikowe trochę słabo spawane. Co do prowadzenia to nie mam zbyt dużego doświadczenia jeżeli chodzi i skutery ale ten raczej na gruntowe drogi się nie nadaje bo strasznie trzęsie natomiast na w miarę równym asfalcie przyjemnie się prowadzi 100 km/h osiąga bez żadnego problemu a ja ważę 110 kilo, ciekaw jestem jeszcze spalania.tak na zakończenie to w papierach jako producent jest marka jonway ogólnie mówiąc za takie pieniądze jest warto kupić niż jakiś używany 10 latek