albo ze przegrałem z czymś gdzie widać perfidnie każdy tuning mówię o pracy 10 punktami
masz coś do mojej pracy? może jest trochę niedociągnięć bo mi się zbytnio nie chciało robić dokładnie ale raczej nie jest aż tak źle że wszystko źle dopasowane i wgl...
nie zawyżaj też swojej pracy że taka najlepsza, styrasznie na niej kolorowo, niebieski, granatowy, biały, czerwony, czarny, niektórym się to nie podoba i gdybyś dał lepsze kolory na pewno byś miał lepsze oceny pozdro..
Ja bym to wygrał (praca numer 1) tylko kur*a tła nie dałem - sam nie wiem czemu Eaa i tak … 6-tka wygląda jak inny skuter z wklejonymi elementami coliberka (czyli tył - albo nawet lampa tylko i pług :D)
hahaha więc miałem racje co do Rudego że swój VT chciał zrobić all’a DT i to jego jest praca nr.1 :lol: Mafioz ja tam głosowałem na twoje ymm… szczerze mówiąc to Damianho się za dużo nie napracował a pierwsze miejsce :-?
powiem ci że teraz się przyjrzałem i tam jest normalnie SR a tylko właśnie 4-litery od colibra Szczerze mówiąc od pracy nr.4 jest kilka prac gdzie ktoś więcej serca w VT włożył ale np. nie dał jakiegoś kolorowego tła i praca traci urok… :-/ dla mnie liczy się “wnętrze” a nie z “zewnątrz” czyli tło…