KONKURS VIRTUAL TUNING edycja 2

wrona napisał:

albo ze przegrałem z czymś gdzie widać perfidnie każdy tuning mówię o pracy 10 punktami

masz coś do mojej pracy?
może jest trochę niedociągnięć bo mi się zbytnio nie chciało robić dokładnie ale raczej nie jest aż tak źle że wszystko źle dopasowane i wgl...

nie zawyżaj też swojej pracy że taka najlepsza, styrasznie na niej kolorowo, niebieski, granatowy, biały, czerwony, czarny, niektórym się to nie podoba i gdybyś dał lepsze kolory na pewno byś miał lepsze oceny pozdro..

Mafioz napisał:

nie zawyżaj też swojej pracy

szczerze?? to liczyłem na 3 miejsce, a mam kurwa zero punktów , jeden bo popsrosiłem siwego za to ze wstawiłem jego prace po czasie

a zresztą jebie mnie to to tylko konkurs :D

trza było się męczyć 30min wsadzić jakieś felgi i jebnąć na ładne tło i wpasować to dobrze tak jak 4 praca ;p

ja chciałem dać to tło , ale ale mówię damainho ma to potem będzie ze zerznąłem

Wrona, pokaż jeszcze czyje które i kto na co głosował.

Ja bym to wygrał (praca numer 1) tylko kur*a tła nie dałem - sam nie wiem czemu :smiley:
Eaa i tak … 6-tka wygląda jak inny skuter z wklejonymi elementami coliberka (czyli tył - albo nawet lampa tylko i pług :D)

praca wrony na prawdę mi się podoba …

:*****

1Rudy

2.szympa

3.siwy _fact

4.Damianho

5.Wrona

6.Mafioz

7.Balu

8.Carmen:*

9.Kowal

10.Kalin309

11.Adverion

12.Dywersant

13.Siwy

wrona napisał:

8.Carmen:*

a czemu taką ;> xD z tą ";*"? xD

tak for fun bo jesteś jedyną fajną dziewczyną w ,temacie"

dziękować. :slight_smile:

hahaha więc miałem racje co do Rudego że swój VT chciał zrobić all’a DT i to jego jest praca nr.1 :lol: :stuck_out_tongue:
Mafioz ja tam głosowałem na twoje :stuck_out_tongue:
ymm… szczerze mówiąc to Damianho się za dużo nie napracował a pierwsze miejsce :-?

Czyli rozumiem ze ranga zostaje u poprzedniego wlasciciela ? :stuck_out_tongue:
WIec gratuluje zwycięzcy :slight_smile:

A co do pracy nr 6 to dobrze ze nie wygrala bo to wygląda bardziej jak sr z plugiem i dupa od colibra a nie coliber ala sr :wink:

bo to sr’owanie colibera xD poza tym od roxa jest to to takie koło kolan takie półkole czy coś xD

Adverion napisał:

Mafioz ja tam głosowałem na twoje :stuck_out_tongue:

Adverion napisał:

ymm… szczerze mówiąc to Damianho się za dużo nie napracował a pierwsze miejsce :-?

bo chodzi o to żeby się nie narobić a zarobić (w tym wypadku wygrać) xD

powiem ci że teraz się przyjrzałem i tam jest normalnie SR a tylko właśnie 4-litery od colibra :stuck_out_tongue:
Szczerze mówiąc od pracy nr.4 jest kilka prac gdzie ktoś więcej serca w VT włożył ale np. nie dał jakiegoś kolorowego tła i praca traci urok… :-/ dla mnie liczy się “wnętrze” a nie z “zewnątrz” czyli tło…

A ja tylko dostałem 2 głosy :frowning:

Adverion napisał:

ymm... szczerze mówiąc to Damianho się za dużo nie napracował a pierwsze miejsce :-?

Wypraszam sobie! :-D Może nie włożyłem w ten projekt więcej pracy niż w ten z poprzedniego konkursu, ale nad tym też trochę mi się zeszło :-P

Ale faktycznie trochę sfingowany ten konkurs :-P Nie wierzyłem że wygram :-D

W każdym razie jest drugie win i o to chodzi cieniaski wy moje :lol:

Damianho napisał:

Może nie włożyłem w ten projekt więcej pracy niż w ten z poprzedniego konkursu, ale nad tym też trochę mi się zeszło :-P

ale ten z poprzedniego konkursu wygląda 10x gorzej niż ten xDD

Damianho napisał:

Ale faktycznie trochę sfingowany ten konkurs

popieram hah ;;p

Damianho maly bonus w twojej randze :smiley:

Mafioz napisał:

ale ten z poprzedniego konkursu wygląda 10x gorzej niż ten xDD

Tylko dlatego że ty jest ciemniej i jest fajne tło :-P

KruczeK napisał:

Damianho maly bonus w twojej randze :D

Podziękował :-D

Czekam na kolejny VT edycja 3 Ja wam wtedy pokażę i to ja wygram :!: :mrgreen: