KONKURS VIRTUAL TUNING edycja 2

Na nią już nikt nie zagłosuje bo wszystkie głosy wykorzystane :smiley:

czekamy 3 dni :smiley: i huj

Hmm… a no i jeszcze wiem, która od Courtego :stuck_out_tongue_winking_eye:

czekamy 3 dni :D i wacuś

nie no bez jaj..
ale mógłbyś dać żeby wynik było widać jednak :<
mnie tu coś jebnie zaraz..

Do dupy że wyników nie ma wyświetlonych.

Od razu widać która praca Courte i Carmen :smiley:

SiWy napisał:

Do dupy że wyników nie ma wyświetlonych.

potwierdzam ;p

Jak myślicie ;p Która Carmen ?
Bo ja się pomyliłem :wink:

mnie tu coś jebnie zaraz…

hahah :smiley:

pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki,pokażcie wyniki, :573: :573: :573: :573: :573:

właśnie pokażcie wyniki…
Ale kurde niektóre są w pyte VT :stuck_out_tongue:

fajnie chłopaki ciesze się że wiecie która moja praca :D, ale ja nie wysyłałem swojej pracy co gorsza nawet jej nie zrobiłem xD !

o_O
o lol XD
Wszyscy się teraz zawiedli i zamyślili na śmiećrć :smiley:

Bez kitu^^

haha :D, spoko, też bym pomyślał że to moja :D…

Haha niezła faza :stuck_out_tongue_winking_eye:
Courte by pomyślał, że to jego tylko musiałby ją zrobić :DD

haha wiem z jakiego skutera są felgi w 13:P chciałem błotnik od niego ale mi nie pykło :stuck_out_tongue:

Courte, szczere xD

a przyznawać się kto mi monsterka zabrał :frowning: ?

hehe RudY a to 1 nie jest może twoje ? :stuck_out_tongue:
Chciałeś DT z colibra zrobić ? :stuck_out_tongue: :lol:

Ale konkurencja :smiley:
Ja już wiem która praca jest Carmen :slight_smile:

A Monster Energy jest wypasione :smiley: Znaczek Hebo z przodu chyba z mojego VT poprzedniego :stuck_out_tongue: