to znowuw ja ;) co wy na to zeby mu wsadzic lampe od zipa sp ? albo od neosa ? ewentualnie ludixa ? ta jedna okragla? moze i duzo swiatla nie daja ale chce go glownie do stuntu w nocy i na trasy mam inny skuter ;p mam zamiar wsadzic w niego do wiosny maks 2000zl. 100 zl wyniesie mie naprawa chamulca z przodu ( niestety beben - zapiekl sie ) podpowiedzcie mi jakis cylek i wal do niego ewentualnie naped. W sumie do wakacji mysle ze 3000 zl sie zmieszcze zeby miec dobra stuuuunt sucz ;D... Jak ktos z okolic trujmiasta i sie zna i pomoze to pisac na gg 4497849 napewno sie odwdziecze a pomoc przy np wymianie cylka z checia przyjme bo sam tego nie robilem i przy cylku za 500/600 zl wole tego nie zchrzanic... czekam na wasze propozycje;)
p.s. mowilem oczywiscie o moim piaggio zipie z 96 roku w 2t lampe ma w kierownicy i to jest caly problem..
Najlepiej jakby Ci jakiś mechanik wymienił ten cylek.. czy wał.
hmm.. pewnie tak ;p mam takiego jednego juz ... co wy na taki zestawik czesci ? ;) http://sklep.mieloch.pl/shopping_cart.php?osCsid=ff7411664c7d1f8ea76a467b42c2fbef chyba powinno posmigac na kolo to na bank wyrwie ;p
Orzel94
Ty na prawdę chcesz włożyć w ten skuter prawie 8k ?.
Przecież to bez sensu. Za tyle można zrobić prawo jazy i kupić 500-tkę.
ja chce miec dobra ,,zabawke'' do stuntu i potem na wakacje pod wyscigi przy okzazji bo mysle ze na takich czesciach lub ewentuualnie ciupke innych o podobnych cenach mozna cos osiagnac takim skuterkiem tymbardziej ze jest dosyc lekki w porownaniu z innymi