Keeway Hurricane LC Mina Power, custom come back!!!!

Ale wyminac seryjnego roxa to tez osiagniecie :slight_smile: bo one dobre jebance sa :slight_smile: SiWy zajebisty hhr podobaja mi się one :wink: o to kolo wystajace zajebiste :wink: taki dragg :wink:

No powiedz co tam zamówiłeś

Pewnie jak nam powiem to nam szczeny opadną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak paczka przyjdzie to się dowiecie :stuck_out_tongue:

A tym czasem jestem w trackie projektu “bacur z karnistra” xDD

Moj kolega wymyslij innowacyjne mocowanie karnistra z zmiedzianych rurek do grzejników które polecą na czarno xD

Nie długo przewiduje jescze dwa projekty dzieki którym ten skuter będzie niczym z niemcowni no oprucz tego ze tzreba go pomalowac ale to puźniej.

o rzesz Siwy nieźle to wygląda.

a nie wolałeś tego połączyć z oryginalnym bakiem???
i ile ci wchodziło w seryjny bak??

SiWy chyba bak wywalil bo nadkole będzie. taką

Mnie też trochę zawadza bak, ale musiałbym jeszcze rame przerobić.

Seryjny bak i tak mialem pod siedzeniem ale musialem dac karnister bo nie zrobilbym takiej jedenj rzeczy ktora mam zamiar zrobić :stuck_out_tongue: Do seryjnego wchodziło 5,2l a do tego 5l

Dobrze robisz, bo seryjny zajmuje więcej miejsca, a pojemność ta sama. Ciekawe czy dałoby się zrtobić coś takiego że jeszcze gdzieśz upchać jakiś bak.

[ Dodano: 23-06-2009, 21:43 ]
Jak to jest zamocowane?

[ Dodano: 23-06-2009, 21:43 ]
I gdzie masz aku?

No normalnie, przykrecilem tak te rurki tak by karnister wchodzil w miare ciasno, co do aku to jescze nie zalozylem :stuck_out_tongue: ale tez będzie pod siedzeniem.

Aaa, do mścianek schowka przykręciłeś?

Tak :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 23-06-2009, 21:47 ]
Uszczelak ci się przeciera tam gdzie mi. xD

Zdradze wam jedną rzecz jutro Karp ma mi wysłać takie coś :wink:

To jest jeden drobiazg czekamy na drugi :smiley: :smiley:

Double Layer? Ile Karp chce z Ciebie za to zedrzeć? :stuck_out_tongue:

Wario polini i doplaca mi pare groszy a ile to jego sprawa :stuck_out_tongue: Drugi drobiazg a raczej dwa drobioazgi jutro ma mi koleś wysłac dopiero bo dzis nie mogl i nie stety nie bede tego mial na piatek :confused:

o Siwy to teraz będziesz się bawił.

Taki offtop trochę, ale zawsze mnie to męczy ^^ - jak jest poprawnie :

SiWy napisał:

karnister

, czy kanister, jak dla mnie kanister i nawet w słownikach tak jest, ale forma karnister jest tak ogólnie używana, że chyba też trzeba uznawać :sunglasses:

No nie wiem na naklejce pisało karnister :lol:

Pojemnik na paliwo :stuck_out_tongue:

Kurde właśnie pomierzylem wsztko o okazalo się ze ten filtr się nie zmieści się nad kolo bo będzie wadzil o amor ale cos się wykombinuje :lol: