Ale wyminac seryjnego roxa to tez osiagniecie bo one dobre jebance sa SiWy zajebisty hhr podobaja mi się one o to kolo wystajace zajebiste taki dragg
No powiedz co tam zamówiłeś
Pewnie jak nam powiem to nam szczeny opadną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak paczka przyjdzie to się dowiecie
A tym czasem jestem w trackie projektu “bacur z karnistra” xDD
Moj kolega wymyslij innowacyjne mocowanie karnistra z zmiedzianych rurek do grzejników które polecą na czarno xD
Nie długo przewiduje jescze dwa projekty dzieki którym ten skuter będzie niczym z niemcowni no oprucz tego ze tzreba go pomalowac ale to puźniej.
o rzesz Siwy nieźle to wygląda.
a nie wolałeś tego połączyć z oryginalnym bakiem???
i ile ci wchodziło w seryjny bak??
SiWy chyba bak wywalil bo nadkole będzie. taką
Mnie też trochę zawadza bak, ale musiałbym jeszcze rame przerobić.
Seryjny bak i tak mialem pod siedzeniem ale musialem dac karnister bo nie zrobilbym takiej jedenj rzeczy ktora mam zamiar zrobić Do seryjnego wchodziło 5,2l a do tego 5l
Dobrze robisz, bo seryjny zajmuje więcej miejsca, a pojemność ta sama. Ciekawe czy dałoby się zrtobić coś takiego że jeszcze gdzieśz upchać jakiś bak.
[ Dodano: 23-06-2009, 21:43 ]
Jak to jest zamocowane?
[ Dodano: 23-06-2009, 21:43 ]
I gdzie masz aku?
No normalnie, przykrecilem tak te rurki tak by karnister wchodzil w miare ciasno, co do aku to jescze nie zalozylem ale tez będzie pod siedzeniem.
Aaa, do mścianek schowka przykręciłeś?
Tak
[ Dodano: 23-06-2009, 21:47 ]
Uszczelak ci się przeciera tam gdzie mi. xD
Zdradze wam jedną rzecz jutro Karp ma mi wysłać takie coś
To jest jeden drobiazg czekamy na drugi
Double Layer? Ile Karp chce z Ciebie za to zedrzeć?
Wario polini i doplaca mi pare groszy a ile to jego sprawa Drugi drobiazg a raczej dwa drobioazgi jutro ma mi koleś wysłac dopiero bo dzis nie mogl i nie stety nie bede tego mial na piatek
o Siwy to teraz będziesz się bawił.
Taki offtop trochę, ale zawsze mnie to męczy ^^ - jak jest poprawnie :
, czy kanister, jak dla mnie kanister i nawet w słownikach tak jest, ale forma karnister jest tak ogólnie używana, że chyba też trzeba uznawaćSiWy napisał:
karnister
No nie wiem na naklejce pisało karnister :lol:
Pojemnik na paliwo
Kurde właśnie pomierzylem wsztko o okazalo się ze ten filtr się nie zmieści się nad kolo bo będzie wadzil o amor ale cos się wykombinuje :lol: