ja bym wstawił z przodu wlot od roxa i lampe od roxa super wygląda w focusach …
Ja od roxa bym nie wsadzał chyba wszyscy tak robią, jak coś robić to zrób tak żeby był jedyny w swoim rodzaju a nie jak 90% skuterów czacha od roxa.
pomysli się jeszcze nad tym
nie wiem czy ten adapter nie wygląda zbyt masywnie, ale ani nie jest za wysoko, ani za nisko, tylko tak w sam raz, ostatnio też mi się marzy kiera i może się zrobi…
no ale do lini tego skutera akurat pasowaly by roxowe wloty … :mrgreen:
mumin_ napisał:
no ale do lini tego skutera akurat pasowaly by roxowe wloty ... :mrgreen:
Może i by pasowały, ale ja bym nie robił na Twoim miejscu. Większość tak ma. Wymyśl coś sam, będziesz miał oryginalnie ;-)
Nie rób przodu roxa ja np. żałuję że kupiłem czachę roxową ;/ mogłem pokombinowac z czymś innym
za duzo już jest tych przodów roxowych
Na chwile obecną kombinowałbym z przodem od SRki najlepiej factory, ale niestety… Czasem mam tak, że zaczynam myśleć dopiero po fakcie i dalem d*** z przeszczepem czachy roxowej
myślałem o przedniej lampie od aprilli arei
[ Dodano: 2009-01-10, 15:15 ]
albo od sr factory
sa szerokie … moze przeszczep od malagi f12 i badlook do tego i wlocik od np sf2 .??
jak bede wtapiał lampe to bede mowic Narazie przeszczepu robic nie bede chyba ze cos się stanie mu
Weź go pomaluj na jakś fajny jendolity kolor i ewentualnie tu gdzie się nogi trzyma jakiś inny daj bo z tym czerwonym to nie zbyt ciekawie wygląda bo tak poza tym mechanika to ładny wydeszek w chromie
To jest orginalny kolor ale jak juz bym mial małowac to byl z tylu zloczyl plastiki i na przod inno lampe
z tą kierą wygląda zajebiście. Aż mnie zachęciłeś do tego żebym ja ją też zrobił
Kiedy jakaś mechanika większaż? Będzie coś??
z mechaniki na pewno jeszcze cso będzie myśle nad jakims cylkiem o airsalu t6 albo hebo manston replica ale niewiem czy nie zainwestuje w kartery minarelli
ja też chce zainwestować w kartery od roxa bo che mieć tarcze z tyłu
a trak to wszystko ładne składaj do końca to jak najszybciej
siwy_fact, w pon go zloze jak przyjdzie ten zestawik do srubek bez gwintu
[ Dodano: 29-01-2009, 14:38 ]
Witam duzo się nie odzywalem ostatnio zalozylem licznik koso krs , manetki big flame i lusterko f1 macie foty :
komentowac !!!
[ Dodano: 29-01-2009, 14:40 ]
sorki ze keeway jest trochę brudny nie mialem czasu go umyc
b. ładnie tylko to lusterka jest na moje trochę za wysoko
Racja … lusterko zbyt wysoko przez co psuje swój urok ;]
lusterko obnize w swoim czasie ale za 30 zl się oplacalo je kupić
No faktycznie;p ja miałem opdobne ale trochę krótsze. Skuter już całkiem całkiem, kiera, nadkole, lusterko! Szacunek;p