Keeway f-act by ReKoRd metrakit juz siedzi FILM !!

ja bym wstawił z przodu wlot od roxa i lampe od roxa super wygląda w focusach … :sunglasses:

Ja od roxa bym nie wsadzał chyba wszyscy tak robią, jak coś robić to zrób tak żeby był jedyny w swoim rodzaju a nie jak 90% skuterów czacha od roxa.

pomysli się jeszcze nad tym :slight_smile:

nie wiem czy ten adapter nie wygląda zbyt masywnie, ale ani nie jest za wysoko, ani za nisko, tylko tak w sam raz, ostatnio też mi się marzy kiera i może się zrobi…

no ale do lini tego skutera akurat pasowaly by roxowe wloty … :mrgreen:

mumin_ napisał:

no ale do lini tego skutera akurat pasowaly by roxowe wloty ... :mrgreen:

Może i by pasowały, ale ja bym nie robił na Twoim miejscu. Większość tak ma. Wymyśl coś sam, będziesz miał oryginalnie ;-)

Nie rób przodu roxa :confused: ja np. żałuję że kupiłem czachę roxową ;/ mogłem pokombinowac z czymś innym :confused: za duzo już jest tych przodów roxowych :confused: Na chwile obecną kombinowałbym z przodem od SRki najlepiej factory, ale niestety… Czasem mam tak, że zaczynam myśleć dopiero po fakcie i dalem d*** z przeszczepem czachy roxowej :confused:

myślałem o przedniej lampie od aprilli arei

[ Dodano: 2009-01-10, 15:15 ]
albo od sr factory

sa szerokie … moze przeszczep od malagi f12 i badlook do tego i wlocik od np sf2 .??

jak bede wtapiał lampe to bede mowic :stuck_out_tongue: Narazie przeszczepu robic nie bede chyba ze cos się stanie mu :wink:

Weź go pomaluj na jakś fajny jendolity kolor i ewentualnie tu gdzie się nogi trzyma jakiś inny daj bo z tym czerwonym to nie zbyt ciekawie wygląda bo tak poza tym mechanika to ładny wydeszek w chromie

To jest orginalny kolor :smiley: ale jak juz bym mial małowac to byl z tylu zloczyl plastiki i na przod inno lampe

z tą kierą wygląda zajebiście. Aż mnie zachęciłeś do tego żebym ja ją też zrobił :slight_smile:

Kiedy jakaś mechanika większaż? Będzie coś??
:slight_smile:

z mechaniki na pewno jeszcze cso będzie myśle nad jakims cylkiem o airsalu t6 albo hebo manston replica ale niewiem czy nie zainwestuje w kartery minarelli

ja też chce zainwestować w kartery od roxa bo che mieć tarcze z tyłu :slight_smile:

a trak to wszystko ładne składaj do końca to jak najszybciej :slight_smile:

siwy_fact, w pon go zloze jak przyjdzie ten zestawik do srubek bez gwintu :slight_smile:

[ Dodano: 29-01-2009, 14:38 ]
Witam duzo się nie odzywalem ostatnio zalozylem licznik koso krs , manetki big flame i lusterko f1 macie foty :

komentowac !!!

[ Dodano: 29-01-2009, 14:40 ]
sorki ze keeway jest trochę brudny nie mialem czasu go umyc :confused:

b. ładnie tylko to lusterka jest na moje trochę za wysoko :slight_smile:

Racja … lusterko zbyt wysoko przez co psuje swój urok ;]

lusterko obnize w swoim czasie :smiley: ale za 30 zl się oplacalo je kupić :stuck_out_tongue:

No faktycznie;p ja miałem opdobne ale trochę krótsze. Skuter już całkiem całkiem, kiera, nadkole, lusterko! Szacunek;p