ooo fest wy się na audio znacie, głośniki mogą mieć nawet milion pięćset sto dziewięćset watów to zależy od wzmacniacza ile aku potrzyma w tym wypadku jest to radio a radio ma 4x45Wat a wątpię żeby radio szło mostkować więc pewnie ma podłączone dwa kanały czyli jakieś 90wat razem powinien ful naładowany akumulator powinien wytrzymać jak ma 4Ah ok 40-50min
siwy_fact napisał:
ooo fest wy się na audio znacie, głośniki mogą mieć nawet milion pięćset sto dziewięćset watów to zależy od wzmacniacza ile aku potrzyma w tym wypadku jest to radio a radio ma 4x45Wat a wątpię żeby radio szło mostkować więc pewnie ma podłączone dwa kanały czyli jakieś 90wat razem powinien ful naładowany akumulator powinien wytrzymać jak ma 4Ah ok 40-50min :D
ja wiem o tym bo to by było bezsensu dać powiedzmy wzmacniak 30 wat a głośniki 300
bo głośniki i tak będą grały jak 30 wat tylko zastanawia mnie właśnie po co on na 300 wat ??
przecież to i tak mu tyle nie pociśnie a gdyby nawet dał odpowiedni wzmacniak to by grało 1-2 minuty i by od razu padło
mam 300 w bo chcialem wsatwic wzmacniacz 2 x 150 ale wcale dzialac mi niechcial wszystko się palilo bylo ok ale wiec radio postanowilem podlaczyc zawsze lepiej mniec mocniejsze glosniki zeby nei trzeszczaly
Fajne Audio.
czekam na nowe Up’y
niedlugo nadkole i kilka drobiazgow :]
O.o z nadkolem to będzie wyglądał.Czekam na fotki :)Powodzenia .
nadkole będzie na poczatku grudnia :] jak fundusze bedo
[ Dodano: 2008-12-03, 15:53 ]
Dzisiaj zamówiłem nadkole mtkt stożek http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=4669
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3795
i zestaw dysz regulacyjnych
[ Dodano: 2008-12-03, 15:53 ]
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3117
a ja zamiat nadkola widizal bym tu złączony tył z lampa tNT przednia od roxa + wloty rox … byla by bajka
przednia od roxa będzie w swoim czasie
ale mi chodzi zeby przednia lampe zrobić zamiast tylniej … ;]
mumin_ napisał:
a ja zamiat nadkola widizal bym tu złączony tył z lampa tNT przednia od roxa + wloty rox ... byla by bajka :-D
kolega właśnie tak bajkowo robi aerox'a i naprawdę jest git majonez :-D
jak juz części zamowiłem to tył zrobie
[ Dodano: 2008-12-23, 19:47 ]
tu daje fotki mojego keewaya z nadkolem rejestracjo na przekładni
a tu stozek bgm
skuterek wypasiony…
Nadkole nice ale rejestracje to masz krzywo. A jak chodzi stozek?
no ten skuter od razu lepiej wygląda z tym nadkolem
wiem ze krzywo bo to naszybko robilem :lol: niedlugo zrobie drugo
[ Dodano: 2008-12-24, 12:47 ]
albo te mocowanie wyprostuje
[ Dodano: 2008-12-24, 12:48 ]
a stozek dobrz chodzi tylko mam mało dysze 82 jest za mala niby jest dobrze ale go trochę muli musi byc 85 albo 90
[ Dodano: 2008-12-24, 12:51 ]
chya jak bede mial czas to sei za bada wezme
[ Dodano: 2008-12-24, 13:14 ]
Co myślicie o kierze bmx z adapterem od bw s slidera
no fajnie by było jak by taka kiera n twoim skucie zawitała :lol:
Siemka zamowiłem kilka rzeczy adapter hebo od bws silder kierownice bgm streetbike kierunki revo malutkie przylepiane sprezynki sprzegla niebieskie hebo sprężynę dociskowo czarno hebo dysze 85 i 90 i jeszcze dlugopis gratis od mieloch :))
[ Dodano: 2008-12-26, 16:16 ]
Jak paczka przyjdzie to porobie foty i wam pokaze
No no no…
Widzę że idziesz w optykę
Z tym nadkolem to całkiem inny skuter, czekamy na fotki z kierą BMX
oks fotki z zalozono kiero bedo w jak części przyjdo :))