ooo fest wy się na audio znacie, głośniki mogą mieć nawet milion pięćset sto dziewięćset watów to zależy od wzmacniacza ile aku potrzyma w tym wypadku jest to radio a radio ma 4x45Wat a wątpię żeby radio szło mostkować więc pewnie ma podłączone dwa kanały czyli jakieś 90wat razem powinien ful naładowany akumulator powinien wytrzymać jak ma 4Ah ok 40-50min ![]()
siwy_fact napisał:
ooo fest wy się na audio znacie, głośniki mogą mieć nawet milion pięćset sto dziewięćset watów to zależy od wzmacniacza ile aku potrzyma w tym wypadku jest to radio a radio ma 4x45Wat a wątpię żeby radio szło mostkować więc pewnie ma podłączone dwa kanały czyli jakieś 90wat razem powinien ful naładowany akumulator powinien wytrzymać jak ma 4Ah ok 40-50min :D
ja wiem o tym bo to by było bezsensu dać powiedzmy wzmacniak 30 wat a głośniki 300
bo głośniki i tak będą grały jak 30 wat tylko zastanawia mnie właśnie po co on na 300 wat ??
przecież to i tak mu tyle nie pociśnie a gdyby nawet dał odpowiedni wzmacniak to by grało 1-2 minuty i by od razu padło
mam 300 w bo chcialem wsatwic wzmacniacz 2 x 150 ale wcale dzialac mi niechcial wszystko się palilo bylo ok ale wiec radio postanowilem podlaczyc zawsze lepiej mniec mocniejsze glosniki zeby nei trzeszczaly ![]()
Fajne Audio.
czekam na nowe Up’y
niedlugo nadkole i kilka drobiazgow :]
O.o z nadkolem to będzie wyglądał.Czekam na fotki :)Powodzenia .
nadkole będzie na poczatku grudnia :] jak fundusze bedo
[ Dodano: 2008-12-03, 15:53 ]
Dzisiaj zamówiłem nadkole mtkt stożek http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=4669
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3795
i zestaw dysz regulacyjnych
[ Dodano: 2008-12-03, 15:53 ]
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3117
a ja zamiat nadkola widizal bym tu złączony tył z lampa tNT przednia od roxa + wloty rox … byla by bajka ![]()
przednia od roxa będzie w swoim czasie ![]()
ale mi chodzi zeby przednia lampe zrobić zamiast tylniej … ;] ![]()
mumin_ napisał:
a ja zamiat nadkola widizal bym tu złączony tył z lampa tNT przednia od roxa + wloty rox ... byla by bajka :-D
kolega właśnie tak bajkowo robi aerox'a i naprawdę jest git majonez :-D
jak juz części zamowiłem to tył zrobie
[ Dodano: 2008-12-23, 19:47 ]
tu daje fotki mojego keewaya z nadkolem rejestracjo na przekładni
a tu stozek bgm
skuterek wypasiony…
Nadkole nice ale rejestracje to masz krzywo. A jak chodzi stozek?
no ten skuter od razu lepiej wygląda z tym nadkolem ![]()
wiem ze krzywo bo to naszybko robilem :lol: niedlugo zrobie drugo
[ Dodano: 2008-12-24, 12:47 ]
albo te mocowanie wyprostuje
[ Dodano: 2008-12-24, 12:48 ]
a stozek dobrz chodzi tylko mam mało dysze 82 jest za mala niby jest dobrze ale go trochę muli musi byc 85 albo 90
[ Dodano: 2008-12-24, 12:51 ]
chya jak bede mial czas to sei za bada wezme
[ Dodano: 2008-12-24, 13:14 ]
Co myślicie o kierze bmx z adapterem od bw s slidera
no fajnie by było jak by taka kiera n twoim skucie zawitała :lol:
Siemka zamowiłem kilka rzeczy adapter hebo od bws silder kierownice bgm streetbike kierunki revo malutkie przylepiane sprezynki sprzegla niebieskie hebo sprężynę dociskowo czarno hebo dysze 85 i 90 i jeszcze dlugopis gratis od mieloch :))
[ Dodano: 2008-12-26, 16:16 ]
Jak paczka przyjdzie to porobie foty i wam pokaze ![]()
No no no…
Widzę że idziesz w optykę
Z tym nadkolem to całkiem inny skuter, czekamy na fotki z kierą BMX ![]()
oks fotki z zalozono kiero bedo w jak części przyjdo :))