A kto powiedział że będzie je używał pod czas jazdy? Na postoju można je mieći nic ci nie zrobić. Słyszałem też można używał pod czas jazdy neonów oprócz kolorów jakie używają pojazdy uprzywilejowane.
Policja przeje?dzająca obok ciebie nawet jak będziesz bez kasku pewnie nic ci nie zrobi (jezeli to nie drogowka), bo oni się tym nie zajmuja… Lepiej nie trzymaja za dlugo wlaczonych neonow w czasie postoju, bo ci aku padnie… Neony są nielegalne gdyż oźlepiają lub rozpraszają kierowców. Nie ma różnicy jakie kolory…
Mafioz napisał:
gdyby neony były nielegalne dlatego że to jakieś zmiany konstrukcyjne to nadkole też było by nielegalne bo przecież ucinamy błotniki i wsadzamy nadkole, tak samo tłumik sportowy.
W ogóle coraz więcej "nie m?drych" pomysłów mają np ostatnio oglądałem uwaga pirat złapali civika czy crx i kazali mu otworzy? maską i powiedzieli ze po każdym zabiegu zwiększającym moc trzeba zgłosię się do jakiegoś tam urzędu i dokonaż zmian w papierach.
a ja wam powiem ze miałem noeony w moto i zakuta paża złapaća i daża oszczerzenie jeśli nie macie lat 18 to madantu nie dostaniecie chyba ze dostaniecie az 3 oszczerzenia to wtedy opiekun dostaje madant
neony sa nawet dobre te za 3zł wiem bo sam miałem
Jak Będzie Dobry Policjant to Ci Da Oszczerzenie a Jeśli Będzie Chamski To Ci Da Pajde I Będziesz P?acię Ty Albo OPIEKUN. Ja Tam Wole Nieryzykował.