??jaki skuter kupic ??

madi napisał:

też polecam vitality. Ma kilka wad, ale zalet jest wiecej. Najważniejsza to bezawaryjność :)

A jakie ma wady?

Noo, zgodzę się z Vezyrem. Rocznik, który wszedł do gimnazjum w tym roku jest zupełnie odstający, od trzecich, a nawet i drugich klas. I tak nie zaskoczy mnie nic tak jak ćwiczenia pierwszej klasy gimnazjum w skarpetkach... Z całym szacunkiem rocznik 96 taki nie był ;D

Sorry za offtop.

Vezyr napisał:

"Teraz wyrastają tacy 14 latkowie" hahah terz 14latkowie to Pokemony biegające po gimnazjum w berka ;D Maluchy :D

Vezyr mam w rodzinie znaczy wtedy miał 14 lat teraz ma 15 :P jak poszedł na zabieg operacyjny to na sale operacyjną dostali wiadomość że przyjedzie dziecko :D no i przyjechało :P ale tylko wiekowo :P bo chłopak miał 176cm i 70kg wagi jak nie więcej :P i czy taki 14 latek Sobie nie poradzi z B&W?? :D

Maniek, ja w wieku 15 lat miałem 188cm, więc i tak mnie nie pobije ;D Teraz mam 16 lat, ale już nie rosnę ;D

Hugo Ty nie wiesz?:)

-za małe owiewki, woda leci leci na kolana;
-mały zbiornik;
-kanapa nie odskakuje;
no i tyle.

Ryglos jakoś Cię nie widzę pod czas meczów NBA :P a powinienieś w takim wieku z takim wzrostem :P

Ja gram jedynie podwórkowo z kolegami dla przyjemności w kosza ;) Trenować to trzeba by było zaczynać w wieku 10 lat. Teraz już za późno.

hahaha, ciekawe, ja teraz w wieku 14 lat mam 1.64 :D a w wieku 12 miałem 1.44 -.- :D ale mój skuter waży 76 kg... Nie poradzę nic w sprawie skutera, powiem, że tani chińczyk nie musi być zły, a ja przed kupnem się bałem :) daj znać jaki wybrałeś ;)

Ryglos no widzisz :P tak byś za 2, 3 lata pomagał naszemu Gorkartowi w NBA :P

rumian_97 ma rację, chińczyk nie jest zły :) ale musisz dbać dbać i jeszcze raz dbać. Jeśli coś się dzieje już delikatnie to od razu to trzeba robić ;) Ogólnie skuter to prosta konstrukcja nie ważne czy 4T czy 2T ;) Można się nauczyć lekkiego serwisowania Swojego skutera nawet przy pomocy internetu :)

nooo sorry za yamahe. zastanawiam sie nad kymco itality czy mozecie mi go bardziej przyblizyć ??

http://www.skuterowo.com/forums/topic/kymco-vitality-wszystko-o-nim/page/12#post-52668

@kemil23 Vitality jest dosc licznie reprezentowane na forum i duza czesc z nas ma ponad 10 tys. km przebiegu, co swiadczy od dobrej jakosci.

Mnie jedyne co w nim wkurza to krotkie mocowania lusterek.

siemka
.jak chcesz to ja mam na sprzedaz keeway f-act

a kymco agility moze byc ? jak go oceniacie?
czytalem ze dwusuw jest bardziej zrywniejszy i szybsz ale mniej ekonomiczny zalezalo by mi na osiagach

Ja tam kupiłem Piaggio zip na Limanowa.info i jest zajebiście. Jedynie co zmieniłem to sprzęgło