Jaki duży wygodny skuter do 4 tys.? Najważniejsza wytrzymałość.

machaunder spróbuj namówić matkę na Kymco,co prawda będzie musiała trochę dołożyć ponad 4tyś. ale może uda się znaleźć taniej jakiś poprzedni rocznik. Mi pod koniec 2010 roku udało się kupić nowe Kymco Vitality z rocznika 2009 za 3800zł,ponad 1000zł taniej tylko dlatego że stało rok czasu. Tak więc rozejrzyj się trochę,czasami można trafić okazję.

Dziękuje wszystkim za zaangażowanie i pomoc... Postaram się jeszcze raz pogadać z sponsorem na temat używki bo w sumie nie chce powtórki z chińczykiem. Jeszcze raz dzięki:)

Obejrzyj Sym Fiddle i Benelli Pepe lx. Pierwszy oszczędny czterosów (vespa) drugi dwusów, z wyprzedaży ~4000zł. Na Pepe nawet dwumetrowcy jeżdżą bez problemu.

Ja bym namówił mamę na New Dinka. Wygoda, jakość wykonania, trwałość - to wszystko przemawia za New Dink. Ja jeżdżę chińczykiem, bo dostałem go za darmo. Ale gdy pojawi mi się luźne 4-5 tys., zdecyduję się właśnie na używanego New Dinka.

Ja mam na sprzedaz Aprilie Sportcity One ;) Super skuterek ;p Ma silnik Piaggio/Gilera. Jest bardzo zrywny, a zarazem meega wygodny z racji szerokiej i miekkiej kanapy ;p Tu masz link do mojej Apki, jesli bylbys zainteresowany ;) http://tablica.pl/i/oferta/aprilia-sportcity-one-nie-yamaha-tzr-aerox-aprilia-rs-sr-derbi-cpi-CID5-ID3pwnP.html?code=d9bc0a7c27 ;) Cena jaka mnie interesuje to 4200 zl do negocjacji ;p