Italjet FR50 - nie przekłada mocy na koło.

nie no masz racje z tym ze po filmiku sie nie dojdzie co stuka , ale nie wiem czy kupywac wariator z rolkami

dzwoni jakby wariator, poprawnie go składasz? rolki wszystkie takie same? chodzą bez oporów wewnątrz?

wariator nie wiem czy powinno tak byc ale ta oslonka ma luzy w dól i w góre a rolki mi sie wydaje ze troche starte , wczoraj wazylem to kazda waży 3,2 grama , zastanawiam sie czy nie kupic jakiesgos wariatora z rolkami , tylko sie zastanawiam jaką wage rolek

kup wario,pasek bo są zjechane inaczej szkoda twojego czasu a przede wszystkim naszego na tych starych częściach nic nie zdziałasz,

a czy to normalne ze silnik na dotarciu przerywa na wolnych obrotach i nie che sie wkrecac ?

nie

to co moze byc?

zepsuł się łahahaha.

chciales zablysnac a zgasles -,-

nie muszę błyszczeć tylko wkur... mnie jak sie mówi co trzeba wymieć a ty na to zlewka nawet nie ogarniasz czemu przerywa łahahaha

no to mi powiedz czemu przerywa bo nie ogarniam czemu

no bo co ma napęd do tego ze silnik przerywa

Naped jest popsuty swoja droga a zplon lub zasilanie paliwem swoja droga. Nie traktuj tego jak jedno

zaplon lub zasilanie czyli ktore dokladnie częsci sprawdzic ? prosze o pomoc bo jestem początkujący

Oba

na początek to wymień świecę

zaplon to swieca , czyli wymienic najpierw swiece , a zasilanie to co bedzie ?

chłopie zapłon to od końca:świeca,fajka,przewód wn,cewka,moduł,stator,koło zamachowe zasilanie od końca:bak,kranik podciśnieniowy,wężyk,filtr paliwa,wężyk,gaźnik,króciec dolotu,zawór membranowy,gardło w karterach.kanaly płuczące w cylindrze,

Młody, a tatę to ty jeszcze masz? Po rozwodzie rodziców pewnie z mamą jednak zostałeś? I stąd twoje zapytania tutaj.
Smutne to trochę, ale widzisz, inni tobie tutaj pomagają, a ty idziesz sobie dalej *w opór* niczym jakiś Zombie.
A gdzie napisałeś słowo... dziękuję, bardzo mi pomogłeś, albo... nie dziękuję, bo mi nie pomogłeś.
*
Teraz stąd wyjdź, a jak już *pozbierasz się w sobie* (np. pogadasz z mamą), wówczas wróć tutaj z właściwą jednak postawą.
To nigdy nie kosztuje zbyt wiele, a można czasem zyskać tutaj całkiem cenne informacje. Nadążasz jeszcze za mną?

dzieki za odp snajper , zaczne od wymiany swiecy a potem bede patrzyl dalej