E tam na statoilu , na parkingu kolo dworca sie spotkajcie :lol:
Toś to ze statoila jest widok na dworzec:)
to spox, spróbuję jeszcze kogoś załatwić
Nie wiem czy będe. Jak jeszcze będe miał moto to może podjade:)
A co planujesz zrobic ? .
Jezeli chodzi o sprzedaz, to raczeej jednak bedziesz na tym zlocie :P
Przypominam zainteresowanym - godzina 13.00 na parkingu pod głównym wejściem na Halę Sportową przy ul. Żeromskiego w Sosnowcu.
Po 13.00 ekipą pojedziemy na miejsce zlotu, czyli na parking przy kościele pw. św. Antoniego w Dąbrowie Górniczej-Gołonogu.
Zapodajcie to info wszystkim swoim znajomym.
Ja niestety bankowo sie nie pojawie. Nie mam czym
To ja też przypomne wszystkim z Czeladzi: O 12:30 zbieramy się na stacji paliwowej Statoil o 12:40 wyjeżdżamy do sosnowca:)
Podbijam :)
Można liczyć na fotki i relację?
Nie można a trzeba:)
Maszynyki wypucowane to do jutro panowie :)
Oficjalna trasa parady:
Przejazd motocyklistów odbędzie się następującymi ulicami:
- Dąbrowa Górnicza : parking przy sanktuarium pw. Św. Antoniego z Padwy, ul. Kościelna, al. Piłsudskiego, ul. Królowej Jadwigi, ul. Kościuszki, ul. Górnicza, ul. Legionów Polskich, al. Róż,
- Sosnowiec: ul. Braci Mieroszewskich, ul. 11 Listopada, ul. Andersa, ul. 1 Maja, ul. Sienkiewicza, ul. Piłsudskiego, ul. 3 Maja, ul. Orla, ul. Będzińska,
- Będzin: ul Małobądzka, ul. Świerczewskiego, ul. Wolności, ul. Wojska Polskiego, ul. Chopina.
Zakończenie przejazdu będzie miało miejsce na górze św. Dorotka.
O 18.30 rozpoczną się koncerty i uroczyste otwarcie Szlaku św. Jakuba. Zlot zakończy apel jasnogórski, pokaz świateł i sztucznych ogni.
WODZU jeżeli będziesz miał jakięś wiadomości na temat natępnych zlotów na terenach Katowice Sosnowiec Będzin Dąbrowa Górnicza Zagórze i w tych rejonach.Prosił bym o info kania96_96@o2.pl ;)
Mozna robic dosyc czesto jakies spoty i gdzies wypadac poza miasto, to nie jest problem :P.
No dobra jest jeden ja na razie nie mam sprzeta :|.
kurde tyle miało jechać a byliśmy w 3 skutery w końcu :P ale było zarąbiście powtórzył bym to z miłą chęcią :D I ten dymek z silnika bezcenne :D
Witam.
Niech żałują Ci co nie byli :)
Zbiórka była w Gołonogu koło kościoła św.Antoniego. Zjechało się ponad 500 maszyn :) Skuteromaniaków było koło 15 sztuk. Chcąc niechcąc ale po starcie nie można było usłyszeć swojego motorka:) Parada przez 3 miasta wyglądała wyśmienicie. Niektóre motorki to dzieła sztuki. Jasiu kręcił filmiki więc może wstawi:) Na youtube są trzy autorstwa jednego ze skutermaniaków. Po dojechaniu na górę Dorotkę - a wjazd był baaaardzo stromy i śliski zaczęly się koncerty. O godzinie 22 odbył się pokaz sztucznych ogni i laserów.
Humorystyczne zdarzenie - Jasiu wjechał na Dorotkę, zatrzymał się i...... patrzcie, patrzcie, my patrzymy a tu z przekładni i kartera wali dym :) Zobaczyć to bezcenne:)
Wstawiam około 40 fotek z tego wydarzenia. Jak co to zrób z tego Leszku jakąś galerię. Mam nadzieje że Jasiu dorzuci swoje foty.
jak ty te foty tu wrzuciłeś?
Prześlij mi na meila fotki i filmiki - foty zapodam na serwer i podam Ci meilowo adresy :)
pbobbe@wp.pl
WODZU napisał:
Prześlij mi na meila fotki i filmiki - foty zapodam na serwer i podam Ci meilowo adresy :)
pbobbe@wp.pl
Hej Wodzu, jakbyś mógł przesłałbyś mi pełnowymiarowe foty na maila? A moze do tego pisałbyś mini - relację w panelu publikacji? Bardzo się nauśmiechałem czytając ten temat:)