a co to to IRIS jest w ogóle?xD jakaś firma czy cuś bo nie wiem, nie ruszałem tego, było przy kupnie ;d
no firma, chyba robią klocki hamulcowe czy cuś
Mi się zdaje, że napęd robią
Jasiu226 napisał:
no firma, chyba robią klocki hamulcowe czy cuś :P
RudY napisał:
Mi się zdaje, że napęd robią ;)
a mi się zdaje że to jest kwiat taki ... :lol:
no ale tak już na serio czy to takie istotne ? naklejka jest nieładna.. ździeraj :-P
Editnąłem bo znów błąd w cytowaniu był :P / RudY
Rudy chyba racjoze miał, że to napędy:
http://www.allegro.pl/item983678280_lancuch_napedowy_iris_520_rx_116_od_supers.html
zedrę ją za tydzień xD
tez mialem napisac zebys wywalil ta naklejke xD
co do reszty to nsr jest na prawde ladna. mało jest tak zadbanych nereczek
nic tylko dbac o nia dalej i cieszyc się z jazdy
Dzisiaj jak jechałem z mamą do lekarza, to po drodze przy sklepie stała identyczna NSR …
Ładna
no a realu lepiej niż na fotach wygląda ;p ale mniejsza od rs pewnie coś;p
niższa i węższaż;p
śliczna Nereczka :*, tylko te paski trochę krzywo przykleiłeś :D…
Mafioz napisał:
no a realu lepiej niż na fotach wygląda ;p ale mniejsza od rs pewnie coś;p
niższa i węższaż;p
kurcze nie wiem... bo ja tylko koło niej przejeżdżałem :-/ Jak będę miał z nią styczność w RL to ci powiem ;-)
Dobra, wydech odmalowany:
Już w NSR praktycznie nigdzie nie ma rdzy, tylko z tylnego amorka farba odpada bo jednak troszkę przyrdzewiały a poza tym nie ma rdzy nigdzie już
a Ta naklejka IRIS już zdarta jest ;p
Musze tą oponę teraz kupić na tył, i klocki hamulcowe bo tych prawie nie ma, zaraz zedrą się całkowicie ;/
Mafioz napisał:
Dobra, wydech odmalowany
O! Przypomniało mi się, ze też muszę :P
Ile taka czarna farba kosztuje?
Ja kupiłem w castoramie za 22złote na dziale budowlanym koło kominków xD
Biała puszka jakaś i małymi literami było motip napisane przy kodzie kreskowym czy jakoś tak ;p a tam gdzie były spray’e i farby taki spray był też w castoramie za 27zł ale firmy innej ;p
eee, lipa bo u mnie nie ma castoramy… ale za to jest w uj sklepów z farbami i Nomi
Ale sexy rowerek w tle ^^ I ma taki męski kolor. Po co Ci NSR jak masz taki rower?!
no bo kurde nsr to do jazdy na codzień a rower tylko na niedzielne wypady, wiesz, to jak Ci co kupują jakieś auto np. golf 2 a w garażu siedzi im jakaś nowa bm’a którą jeżdżą tylko w niedziele na lansy, ten rower jest jak takie bmw xD
Pewnie wszystkie laski wyrywasz na tą różową ramę…
co Ty chcesz… to jest prawdziwa stund sucz, jak wyjeżdżam nią do skate parku i zaczynam grindować i fikołki wykręcać to wszystkim szczeny opadają i autografy proszą.
Mam do tego jeszcze słit różowe pegi, ale odczepione bo odmalowywałem.
Lepszy rower niż ten Rudego za 2kk xD
Mafioz napisał:
Lepszy rower niż ten Rudego za 2kk xD
Bo RudY wcale za niego nie dał 2k. Dał pewnie ze dwie stówy, powiedział że tysiące i kozaczy :-D
Napewno !. za DT pewnie dał paczke szlug i też ot co :DBo RudY wcale za niego nie dał 2k. Dał pewnie ze dwie stówy, powiedział że tysiące i kozaczy :-D