eheh no spoko ;p raz działają, raz nie, wrzuce na imageshacka ^^
No wrzucaj bo jestem ciekawy jak to wygląda
.
Oka już wszystko działać powinno, zamiast pisać nowy post zedytowałem poprzedni także fotki pare postów wyżej
Miłego oglądania hehe ![]()
no nawet fajna ta Cbr’ka
podoba mi się jej przednia owiewka ![]()
Ale bieżnik zjechany…
A nie była zarżniętaż wkońcu stunt maszyna
Zarżnięta nie
CBRki słyną z bardzo wytrzymałych silników
motorek wyszedł od chłopaków z FRS Zamość także jest porządny tak myślę, bieżnik zjechany, mówisz o przedniej czy o tylnej oponie ??
W tylnej jest całkiem całkiem a z przodu to jest kompletnie łysa, ale mam drugą oponę, kwestia pójścia z kołem do wulkanizacji
ale jak mówił koleś " zostaw sobie tą łysą bo dobrze się na niej stopale robi " ![]()
no ciekawy motorek
jakbym sobie kupił taki motor to matka by mnie z domu wy**bala
gadaj jak było z tą umowa ![]()
KruczeK ma chyba taką samą lampe z przodu w swoim peugeot 50ccm ;p
ładna maszynka, ale z tego co widzę po plastikach ipt to to jakiś stary rocznik chyba i według mnie przed 99 wyprodukowany, stawiam na 96 ;p
[ Dodano: 23-08-2009, 21:44 ]
Ps i połysk jakiś lipny, nie był spray’em małowany już?![]()
http://moto.allegro.pl/item706748061_stunt_pies_honda_cbr_f1_full_stunt_f2_f3_f4_f4i.html
to chyba jej aukcja ![]()
Mafioz napisał:
KruczeK ma chyba taką samą lampe z przodu w swoim peugeot 50ccm ;p
TEraz Kruczek będzie szpanował :P
Mafioz napisał:
ładna maszynka, ale z tego co widzę po plastikach ipt to to jakiś stary rocznik chyba i według mnie przed 99 wyprodukowany, stawiam na 96 ;p
F1 więc może być i z przed 89' ;) Lata produkcji tego modelu(F1), to 1987-1990 8-)
ła cha, nie wchodziłem na link powyżej i prawie trafiłem :P
Dywersant napisał:
Lata produkcji tego modelu(F1), to 1987-1990 8-)
a to tego to nie widziałem ;p
a na pewno nie jest ona już zoranaż
taka wiekowa i do stunu używana była to różnie może być ;p
zależy też co ktoś nią robił za stunt i jak profesjonalnie ![]()
Czasem katowanie amatorskie jest o wiele gorsze od profesjonalistów ![]()
Ta do stuntu dopiero w tym roku
od kwietnia była używana a wcześniej Kobieta nim jeździła, tak wynika z karty pojazdu, od 2007 babka śmigała,a wcześniej to nie wiem ^^ a co ważniejsze, cbrka nie była katowana bo jeździł nią normalny koleś który potrafił już przed wskoczeniem na to moto robić cyrcle i stopale w stopniu zaje*istym, także myśle że go nie katował ![]()
No Veis wpadniesz na lubartów to ocenimy;d 3maj się, nie spadnij z tego psa;d szerokiej drogi;d
Wpadne jak coś będę umiał już ![]()
ty a co matka i stary powedzieli jak zobaczyli ze jezdzisz na takim ? ile ty masz lat ? nie za mlody ? bo jak se cos zrobisz to pozniej opinia poleci i ze kazdy motocyklista to idiota ;/
Norvid napisał:
bo jak se cos zrobisz to pozniej opinia poleci i ze kazdy motocyklista to idiota ;/
już nie jeden sobie coś zrobił i nie jeden myśli że motocyklista to idiota...
bo jak se cos zrobisz to pozniej opinia poleci i ze kazdy motocyklista to idiota ;/
Zacznij od siebie a dopiero później oceniaj innych
Norvid co ty pierdo**** że tak powiem, czy wiek tu wpływa na umiejętności jazdy na moto ??
Bo raczej w to wątpie, mam 17 lat, skuter mi nie wystarczał to kupiłem tzw." sześćsete ", A co do opinii, już nie jeden się rozpieprzył tak jak pisał wiktor, a ja raczej do dawców nie należe ;]. Tak w ogóle to widać że masz tok myślenia staruchów którzy mają po 80 lat i nie wiedzą dobrze co to życie i boją się prawa jak ognia :573:
zagonie cie. masz 17 lat i jezdzisz zsesc seta prawko jest od 18 albo 24 wiec masz przesrane.
a pewnie ta cbrrka to naet nie jego tylko jego grab kupil albo kuzyn albo ojciec i się podnieca.