hamska podruba SPEEDFIGHTA + wilga=peugeot

Jebie mnie to w cyca, byłem w Irlandii i nie spotkałem żadnego chińczyka widać Irlandczycy wiedzą co lepsze :roll:

djbenek napisał:

tak ale to już jest totalne przegięcie http://moto.allegro.pl/item389007470_magnet_city_new_brand_motowell.html = Keeway RY 8

Jak cos to ten motowell byl wczesniej od ry-8 :lol: A jescze przed tym byl cpi hussar :lol:

nie ry8 byl dostepny juz ok. 25 roku temu a motowell ok.1,5

Każdy chinol wygląda tak samo albo podobnie. Przykładowy kingway coliber, boatian i inne. Na necie znalazłem też 3 wersje hurricane.

no ale puloneza nikt nie przebije :P:P

Waski napisał:

Jebie mnie to w cyca, byłem w Irlandii i nie spotkałem żadnego chińczyka widać Irlandczycy wiedzą co lepsze :roll:

ja jestem drugi tydzien w belgi i na razie 5 chińczykow typu keeway huriccane czy matrix bądz wilga ,a ogólnie codzienienie widzę na ulicy jakiegos markowaca przynajmniej 2-3 na ulice

tragedia. tylko wyglad. ale co dalej po 3k km zaczyna się psuc bez sensu…

lipa46 napisał:

tragedia. tylko wyglad. ale co dalej po 3k km zaczyna się psuc bez sensu..

no co ty... przecież w aukcji ktora podal djbenek jest wyraznie napisane "Silnik wzorowany naYAMAHA(silnik minarelli). " :D

wrona napisał:

Waski napisał:

ja jestem drugi tydzien w belgi i na razie 5 hińczykow typu keeway huriccane czy matrix bądz wilga ,a ogólnie codzienienie widzę na ulicy jakiegos markowaca przynajmniej 2-3 na ulice

Ja byłem 11 dni i zobaczyłem tylko Sr i Speeda 2 xDDDDD

ja jestem obecnie w anglii i tutaj na kazdym kroku sa runnery i vespy… czesto tez widac dosc egzotyczne trojkolowe piaggio… jak na razie widzialem tez jedno S9 i jednego speeda… we francji za to jezdzi pelno roxow

Ogólnie wiadomo, że chinole potrafią coś zrobić, jak im się da pomysł. Inaczej gó**o zrobią… To samo w samochodach. Same podróby…

A czy uważacie ze Keeway Hurricane to zły skuter jak za cenę 3500zł ??

Lepszego NOWEGO skutera za tą cenę nie kupisz.

HE wiedziałem jak kupowałem co biorę, tez tak myślę :slight_smile: