Grupa Śląska - nasze wycieczki

Zbiórka 13.00 Statoil Czeladź :)

Do jutra

Sląscy sqtrmaniacy jak przygotowania przed wyjazdem do Zwardonia? Przypominam ze wyjazd o godz 7:00 spod hotelu ANGELO w Katowicach ul. Sokolska

Ja jadę Panowie niestety pociągiem :(.
Zakupiłem sobie Golfa III od znajomego i nie mam kaski, żeby wypożyczyć skuter , a Aprilka czeka na nową cewkę, pozatym pali 6l , więc musiałbym mieć też dużo hajsu na wachę.
Planowo o 14.03 będę na stacji PKP w Zwardoniu :).

Szkoda że tak dotrzesz.

Najważniejsze że dotrze:)

Wróciliśmy z super wycieczki do Zwardonia:))) Ja zrobiłem 332Km. Nie obyło się bez "przygód" losowych uczestników(zerwany pas napędowy). Ale wszyscy dotarliśmy cało i zdrowo:) Z pewnością Krzysiek doda fotki i filmiki :) Więc proszę o cierpliwość:))

Komu to się zerwał pasek ? Mieliście zapasowy ? :)

Mateuszowi (rodzina Bosmala) , niestety nie mieliśmy zapasowego i skuter został tam, ale Chłopaki na pewno się z tym szybko uporają .

Witam.
Zdjęcia widziałem..... Siła wyższa nie pozwoliła mi być z Wami.... Ale...:)

Właśnie, panowie którzy byli w Zwardoniu - całe forum czeka na foty i relację, co tak długo ? :)

ciekawe czy link zaskoczy http://imageshack.us/g/838/img1186m.jpg/

Link działa oglądajcie :) Pozdrawiam

Ps.
Sorki że trochę to trwało

Biorę się za oglądanie, bardzo fajnie, że wrzuciłeś Krzysiek. Ja tylko mogę pooglądać bo mój skuter padł, także w najbliższym czasie nigdzie się raczej nie wybiorę ;/

Hahaha komu tym razem tuningowaliście skuter ? :D To już chyba tradycja będzie że na każdej wyprawie coś komuś przy skuterze będzie robione ;D

PS. Szacun dla Bosmala za wożenie psa na skuterze ;D

Mam takie pytanie: Na zdjęciach widać duży czerwony skuter z dosłownie "fotelem" zamiast kanapy ;). Może ktoś mi powiedzieć co to za model ??

imageshack.us/photo/my-images/689/img1206np.jpg/

Kapuchon , Marek ( Marc916 ) czyścił sobie gaźnik .

Marcin , jest to Daelim S2 Bosmala .

Ok. Dzięki.

Patrykk napisał:

Kapuchon , Marek ( Marc916 ) czyścił sobie gaźnik .

A już myślałem że jakieś odblokowywanie było itd ;D

Leci ktos do Ostrawy,bedzie co ogladac http://www.dny-nato.cz/fotogalerie_show.php?id_gal=78 bylem w zeszlym roku

Waldku gdybym dysponował czasem i odpowiednia kasą na paliwo to chętnie, ale.....