To temat o wypadzie czy następny offtop?
WOdzu masz racje znów się stworzył jakiś offtop. Co myślisz na temat przebiegu wypadu itd? Napisz na gg. Ja będę w domu koło 23:30 dopiero bo w drugiej robocie będę dziś od 11 do 22:30
Miłej podróży życzę. Będziecie przejeżdżać przez moje miasto Bielsko. Może opiszecie podróż i dacie jakieś zdjęcia. Powodzenia.
Z Zagłębia do Zwardonia przez Bielsko?? po jakie licho? Jedźcie sobie na Oświęcim, Kęty, Czaniec w kierunku Żywca, tą trasę znam na pamięć ;)
Do chcących wziąć dział w wypadzie do Zwardonia na 2 dni. Czekam na wasze przelewy. Jutro mam przesłać zaliczkę a tutaj echo :( Jak tak pójdzie to przepadnie nam okazja wypadu.
Krzysiek - Proszę o podanie aktualnej listy osób jadących do Zwardonia.
Pozdrawiam
tombitt
bosmal
Yuuhi
Patrykk
marc916 + towarzyszka
ja i ty Wodzu
w sumie 8 osób
Rozmawiałem z tombittem i pieczywo już jest
A w browarach mamy jakiegos kolego pilnie poszukiwany hi hi
w żywcu jest browar to bedzie po drodze ha ha
Witam wszystkich.
Będzie to nie miła wiadomość dla osób które chciały lub miały zamiar z nami pojechać a się ostatecznie nie wypowiedziały. Lista zostanie zamknięta o godzinie 10:30. Do tego czasu jest jeszcze możliwość stanowczego zdecydowania odnośnie wyjazdu/spotu/ w Zwardoniu.
Obecna lista to:
tombitt
bosmal
Yuuhi
Patrykk
marc916 + towarzyszka
ja
Wodzu
Czas wyjazdu z Katowic podawałem wcześniej. Po rozmowie jednak z bosmalem, podjęliśmy wspólnie że wyjeżdżamy z Katowic z ulicy sokolskiej spod hotelu Angelo o godzinie 10:00. Trasa do Zwardonia pozostaje taka jak wcześniej pisałem. Na drugi dzień będzie spora niespodzianka bo będziemy wracali przez Wisłę i jej okolice. Trasa z pewnością o wiele dłuższa jednak spokojniejsza i bardzo ładne widoki do oglądania. jak już wspominałem nasz kolega tombitt załatwi pieczywo a po drodze kupimy resztę prowiantu.
Życzę dobrej zabawy.
Adam a czemu ty nie jedziesz?
Halo ludziska najnowsze wieści teamt http://www.motocykle.slask.pl/index.php/topic/124209-zlot-w-wojewodzkim-parku-w-chorzowie/
kto sie pisze na takli zlot będzie extra ja już się zgłaszam bo mam pod nosem Wodzu też zapowiedział obecność Bosmal i Yuuhi pewnie też. A reszta stałego "składu"????
Zglaszam obecnosc
KrzysiekP napisał:....
Trasa do Zwardonia pozostaje taka jak wcześniej pisałem. Na drugi dzień będzie spora niespodzianka bo będziemy wracali przez Wisłę i jej okolice. Trasa z pewnością o wiele dłuższa jednak spokojniejsza i bardzo ładne widoki do oglądania. ....
A może jadąc do Zwardonia warto zwiedzić wiele okolic? Byłbym za spotkaniem się koło 7 rano w Katowicach i jechać przed siebie :) ... w kierunku Zwardonia:) Nic nas nie będzie gonić i nocleg będzie ? Co Wy na to?
Lepiej gonić do domu niż z domu.....
Dla mnie pomysł troszku dziwny i nie przedyskutowany z resztą osób :) Lepiej zwiedzać jadąc niż zwiedzać wracając :) To moje zdanie.
Bosmal napisał:
Zglaszam obecnosc
Również się melduję.
WODZU napisał:
KrzysiekP napisał:....
Trasa do Zwardonia pozostaje taka jak wcześniej pisałem. Na drugi dzień będzie spora niespodzianka bo będziemy wracali przez Wisłę i jej okolice. Trasa z pewnością o wiele dłuższa jednak spokojniejsza i bardzo ładne widoki do oglądania. ....A może jadąc do Zwardonia warto zwiedzić wiele okolic? Byłbym za spotkaniem się koło 7 rano w Katowicach i jechać przed siebie :) ... w kierunku Zwardonia:) Nic nas nie będzie gonić i nocleg będzie ? Co Wy na to?
Lepiej gonić do domu niż z domu.....
Dla mnie pomysł troszku dziwny i nie przedyskutowany z resztą osób :) Lepiej zwiedzać jadąc niż zwiedzać wracając :) To moje zdanie.
Fajnie że na kacu jak to było poprzednio będziemy mieć chęć na zwiedzanie Polski jak chcecie......
Ja się na to nie piszę.
Ci którzy mają zarezerwowany nocleg, zbieramy się o 7 rano w Katowicach pod Angelo i jedziemy w kierunku Zwardonia. Jaką trasą? Jak nas koła poniosą. Będziemy mieli cały dzień aby zwiedzić np. Wisłę, Ustroń itp. A jak dojedziemy do Zwardonia to się upijemy :) Kto za?
Czesc Piotr. Masz racje tamta opcja niezbyt jest twoja forma jest ciekawsza; też jestem za
Dzięki Krzyś że się zgadzasz. Mam nadzieję na więcej opinii na ten temat. Jeżeli wszyscy będą za, to zbieramy się o 7 rano pod hotelem Angelo w Katowicach i śmigamy w kierunku Zwardonia. Trasa: jak nas koła poniosą - pewnie przez Ustroń, Wisłę i inne miejscowości. Każdy będzie miał możliwość podania swojej trasy :) Mamy cały dzień:)