RudY napisał:
Akurat żółty do niego pasuje :)
True... dlatego kolor zostanie taki jaki jest :P
RudY napisał:
Akurat żółty do niego pasuje :)
13tki tez by pasowaly :PP
Teraz co wszystko małego na 4um się pokazuje typu Neos,Stalker,Trakker itp to tylko 13-stki niekoniecznie 12-y też by ładnie podeszły ciekawe czy od Runnera by podeszły ?
Nie wiecie czy trzeba karter zmieniać? ja nie no to kasa bd to pomyślimy, może się jakieś fele 13 albo 12 trafią ;p
wilus88luki napisał:
małego na 4um się pokazuje typu Neos,Stalker,Trakker
ludzie którzy nigdy nie widzieli tkr na żywo zawsze myślą ze on taki mały :D a potem ooo!! ja myślałem ze on jest mniejszy :D
miałem oba w piwnicy stały obok siebie , stalker przy tkr wydaje się taki chudziutki
ale dobra koniec OT
chudziutki ale ma p.g i to jest jego przewaga i jak dla mnie ma tez atrakcyjny wyglad nawet w serii ;]
orientuje się ktoś jakie rolki, sprężynki i sprężynę do tego? bo przymierzam się do kupna…
kur.wa… ile razy zadacie jeszcze to pytanie każdy silnik reguluje się indywidualnie!!! :573:
do seri seryjne i choj
Dzisiaj trochę czasu było to założyliśmy ZX’a
Bez jakichkolwiek regulacji do 60km/h smętnie ale od 60km/h rakieta i v-max 85-90 km/h licznikowe. Nie wiem dokładnie ile bo skala jest do 80 a wskazówka wyszła poza 80.
25.06.10r
Wczoraj skuter został wyregulowany, można powiedzieć że od razu trafiliśmy w odpowiedni zestaw
Rolki 4,5g
Sprężynki Top Racing niebieskie
Centralka seryjna
Na tych podzespołach skuter osiąga równiutkie 80 licznikowe i mega przyśpiecha
zarzucę jakimiś fotami niedługo
no to lajtowo :P… Wchodzi trochę na gumę na tym ZX’ie ;P?
A Ci powiem że nie próbowaliśmy ale pewnie by dało radę
usiąść na tyle kanapy, poderwać w odpowiednim momencie i jest maszyna na kole :D. ale wolę nie próbować xD. szkoda mi trochę w razie małej kolizji xD
[ Dodano: 20-12-2010, 20:43 ]
no to nam się regulacja powiodła… ;D
pod koniec czerwca wyregulowaliśmy i była rakieta…
pod koniec sięrpnia pasek od pompki oleju nie wytrzymał, no i się maszyna zatarła… xd
jakby ktoś miał cylinder i tłoczek na sell to z miłą chęcią pomyślę nad kupnem…