Filmik ze zdjęciami maszyn użytkowników Skuterowo.com

Wiesz nie zmuszam ciebie żebyś siedział 24/7 ;D tylko żebyś się odezwał jak wygląda sytuacja. Z natury jestem cierpliwy ^_^

Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-Micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
-Sullyer
-Marcin_Wlkp
-Elastyna
-CactusMan
-Frik
-Grocik
-Dodge
-clsamg63
-rumian_97
-ulka3021

To jeśli będzie pogoda jutro to i Ja pojadę w jakiś plener i strzele kilka fotek i podeśle najlepsze ;)

Dobra! Panie i Panowie, bo jest sprawa.
Otóż aby nie robić wszystkiego naraz potem to teraz sądzę, że już mogę zacząć przygotowania do robienia filmiku. Wysyłanie fotek jest jak najbardziej nadal aktualne.
Przejdźmy do rzeczy. Pierwszą rzeczą, od której zacznę są zdjęcia. A konkretniej podpisy pod zdjęciami. W jaki sposób to robimy? Zwykły napis, czy coś "specjalnego"? Czekam na propozycje.

Ja bym preferował zwykłe napisy, myślę że w dolnym prawym rogu umiejscowione. A jeżeli chodzi o coś specjalnego to jaki tobie pomysł do głowy przyszedł?

No właśnie was się pytam ;) Na innym forum mieli w prawym dolnym rogu tablice rejestracyjne z podpisem ;) Ale chyba zwykły podpis będzie najlepszy.

Mi też wydaje się , że zwykły napis byłby ok.Oczywiście czcionka w miarę czytelna.

zgadzam się z micaddo

Załapie się też jeszcze do tej akcji? jakoś w piatek bym zoorganizował zdjęcia swojego squta.

Spokojnie, wysyłaj ;)

Bo już mam jak robiłem troche fotek zanim zima zaatakowała ale teraz mam nowy tłumik, kiere i kilka częsci + naklejki skuterowo i inne i o wiele ładniej sie prezentuje to wolałbym da fotki jak teraz wygląda:) może jutro uda mi się wyjś kilka fotek pstryknąc

http://imageshack.us/g/24/naall.jpg/

karol7250 napisał:

http://imageshack.us/g/24/naall.jpg/

Zdjęcia wysyłamy na adres e-mail: turrin96@gmail.com

Ja już wysłałem dzisiaj:) i jak idzie? ile już zdjęc?

Czesc :)
Zdjęcia skuterka już zostały wysłane :)

Wiem, otrzymałem.

Jak na razie zdjęcia nadesłali:
-MichałWujak
-Ryglos
-Stefo15
-Majker
-Micaddo
-Danio96
-Romet727p10
-Whistler
-Jakub10001
-Kapuchon
-AnS
-Gregi240595
-Sullyer
-Marcin_Wlkp
-Elastyna
-CactusMan
-Frik
-Grocik
-Dodge
-clsamg63
-rumian_97
-ulka3021
-Bojan
-beskid

W sobotę/niedzielę, jak za rejestruje Vapka to ci fotki poślę ;D

ja mam aparat zepsuty ale zrobię i ci wyśle.

Spoko, spoko, mamy czas ;)

to na kiedy będzie montowany filmik? :) i masz już wybrany program do tego? ;p