Człowieku, czy do ciebie nie dociera, że nie ma motocykli idealnych(to tak jak z kobietami)! Albo wybierasz jazdę w ostrym terenie, albo śmiganie w lekkim terenie i po drogach! Proste, wybieraj!
Co masz na myśli ciężki teren ? Taka Suzi 400 nie da rady, czemu, ale w jakim terenie ?
Opisz dokładniej, bo może bez kitu lepiej już tego Crossa, tylko jakiego ? Jak z tymi remontami ? Ile godzin ma jedna moto godzina ?
A sry, że nie ma zdjęć, ale dziś nie jeździłem, bo mama zrobiła pieczone grzybki i były gotowe dopiero o 19:15 i jak je zjadłem to było coś za 20min 20 więc już było ciemno. Jutro postaram się zrobić ^^
Jestes taki ku.rwa tempy ch.uj albo udajeszł? 1moto Godzina=1godzina normalna Ten dopisek MOTO to znaczy ze silnik tyle h chodzi. W extremalnym terenie nie da. a tlok co kilkadziesiat mh.
LUDZIE ! DR-Z’ta normalnie da radę w każdym terenie … tam jest 50km ! Wiecie ile to jest ? V-max jest w granicach 120-130km/h (tak, na prawdę) bo jest zrobiona na kopa, a nie drogę …
Niger napisał:
Opisz dokładniej, bo może bez kitu lepiej już tego Crossa, tylko jakiego ?
Jeśli chcesz wykluczyć jazdę po drogach to bierz crossa
Niger napisał:
Jak z tymi remontami ? Ile godzin ma jedna moto godzina ?
Przy amatorskiej jeździe - na sezon 2 tłoki powinny wystarczyć Motogodzina - godzina pracy silnika (w czasie jazdy o ile dobrze pamiętam)
moto godzina to czas pracy silnika i teraz zależy w jakich warunkach on pracuje jeśli mniej wysilony jest to moto godzina trwa dłózej niż normalna h a jeśli jest wyżyłowany tzn full manetka i jazda to jest to mniej niż normana godzina
Hahahaha … Od razu dajcie ten temat do Nonsensu xD bo gdy napisał to Norvidek to zaraz zacznie się spam… xD Żeby nie było OT to ja bym kupił Aprilie SX 450 :roll:
uff wysoka samoocena xD no ale cóż :roll: Jeju nie ma tak że Suzuki to Suzuki czy Yamaha to Yamaha bo i Aprilia, KTM, Suzuki, Yamaha, Honda itp. to bardzo dobre sprzęty !!! i to na tym samym poziomie … i wiecie co jakoś mi się zdaje że z tych terenowych motorków i pojazdów to KTM wymiata… ale tylko mi się tak zdaje …