To wydaje mi się że nie będzie za fajna.
wygląda prawie tak samo jak ta z mielocha
Niee, ta jest fee
a jak pisałes to mówili Ci ze będzie normalnie w sklepie dostepna czy trzeba będzie pisac do nich ??
nooo tylko ta z mielo,cha ma diody/żarówki na całej szerokości, ale jakoś lepiej wygląda ;]
http://www.racing-planet.pl/tuning-skutera-uniwersalna-lampa-tylna-str8-85cm-p-6457-1.html?sessID=f6f7288523c27d7a7b28591ce45aad3f
ta tez jest ciekawa i z kierunkami nawet
chyba się skusze na nia
Fajna fajna, ale mam już fajnie zrobione kierunki i nie chce wymieniać przerywacza chce po prostu kupić małą tylną lampę LED taką jak pokazywałem parę postów wcześniej.
danielo321, to mówisz że osiem dych taka lampaż ja muszę jutro błotnik wyjebać w dt i se w photoshopie wkleić ją bo nie wiem jak w DT to bd wyglądać…
No zobacz zobacz i wyślij foto też jestem ciekawy
PS. Cena to 80zł albo 85zł wiec nie duża różnica, a lampa jest super
soryyy za OT
a do tej lampy trzeba przerywacz wymieniac ?
Bierz tą z kierunkami zarąbista jest ;). ja tez sorry za OT. Noras a nie chcesz tej swojej lampy DRC sprzedać?
i jak teraz chodzi ? nagraj jakiś filmik jak to chodzi tzn. dźwięk
Hmyh no na prawdę fajne to bzykadełko
Wydech nówka ?
Filmik nagram nagram :), a wydech używka
ładna ta senda jest ;p wydeszek też niczego sobie
a jak dla mnie to cały czas brakuje okleiny :P, lampa tył i przód też nie pasują ;P. A wydech fajny fajny :]…
Fajny taki Clear-style
No a lampa tylnia do wymiana i to już
powiem wam że ostatnio jeździłem Aprilią SX a to przecież ma ten sam silnik co senda… silnik derbi… To normalnie to jest aż do podziwu jak 50ccm może tak super chodzić … Normalnie mega