No sięma. Co tam slychac kowalku. Tak się sklada ze gadalem z Kruczkiem. Wiec nie masz u nic do powiedzenia 15 latku.
Ooo, nie zablokowal Cię, szesnastolatku?
Niet. Nie spamuj juz w moim temacie. Wiesz co to regulamin ? Przeczytaj go. Dobra szkoda mi na ciebie czasu ide pograc w csa.
[ Dodano: 06-06-2009, 21:00 ]
Siema wrona ;p zrobilem juz fotki silniczka. mam pytanie. czy ta 70ccm o której gadamy to czy on wejdzie. jakie on ma wymiary bo tam trochę mało miejsca jest ;/ sami zobaczcie. i u ciebie wrona w rmxie ten tluumik jaks inaczej idzie ;/
sry za jakos fotek. robione sek750i
ważne żeby tłumik wychodził tam gdzie u mnie a jak się zawija to już nie robi i patrząc na foty jestem pewien na 95% ze podejdzie ale napisz jeszcze posta tak jak mówiłem na tym forum , oni ci na pewno powiedzą http://www.rmx50.fora.pl/
no ale widzisz holerka ;/ ten tłumik się nie zwija tak jak u ciebie w rmx ;/
jelsi mozesz to się zapytaj za mnie bo ja tam nie mam konta.
nie pytałem ale koleś miał podobne pytanie o ts z 86 i dostał odpowiedź ,
Arni napisał:
Ciężko powiedzieć, ale silniki są bardzo podobne poza cylindrem
a tak na przyszłość to się zarejestruj a nie że ci się nie chce
no dobra. a moz jednak tego power force 70cc z allegr kupić ? cena prawie taka sama jak ten airsal.
to tym bardziej , ja bym tego allegrowego nie kupował bo to syf
jak napisalem mejla donich to podobno zwieksza się moc o 40% ale to pewnie bajka
może moc zwiększa ale przy airsalu żywotność będzie jeszcze o te 40% większa albo i więcej
kurde tylko zeby ten airsal pasowal plsss. zamawiam w poniedzialek lub we wtorek. ja pier**** ;/ jak nie ebdzie pasowal to się potne ;> ciekawe czy bym mogl zwrocic dla mielocha jakby co.
szczerze ja bym jednak nie ryzykował na początku byłem nie mal przekonany ze podejdzie a teraz poczytałem fora i mam spore wątpliwości
holerka ;s ;/ a czemu wedlug ciebe nie podzjdzie ? co jest nie tak, cos blokuje czy jak ?
to jakby co to kupić tego power force no nie ? ciekawe czy do tego power force sa zamienne części ;s
człowieku bądź cierpliwy , napisz do skuter centrum może ci sprowadzą z scooter attac (bo chyba z tamtad biorą , albo popytaj może maja na magazynach ni ograniczaj się tylko do mielocha
nie maja ;/ tylko power force mi zostal lol ;/
to przeznacz na co innego , nie warto , kup lepiej porządny wydech , albo coś innego , nie kupuj tego gówna
no a jaki wydech ? bo od rmx/smx nie ebdzie pasowal ?
cylek msuze kupić i tak i tak bo zatarty ;p