Co sadzicie o Italjet Dragster

Italjet ładny, poza przodem, jest tragiczny :stuck_out_tongue:

A zamiast draga apka af-1 starsza buda albo rg80 bylo by lepsze?? czy drag lepszy?

ja bym brał draga. NAjładniejszy według mnie z tych co podałeś :stuck_out_tongue: rg80 jest obleśna :evil:

A af-1 ladna biegowka i ladnie cisnie ;]

kolego :wink: dragster mi się bardzo podoba :slight_smile: ładny jest taki nie typowy :smiley: cos w stylu anty roxa a jak jeszcze na minareli to wypas ja bym brał jest nie typowy ma fajny amor i podobno dobrze się prowadzi jak rasowy drag ma parę minusów ale rg to stary kloc i jak kolega powiedział oblesny;) fakt japoniec to się tak nie psuje mimo ze stary twarde motorki ale myślę ze dragster o wiele fajniejszy a af1 hmm :slight_smile: podobnież af koło 90 roku juz zaczynają się sypać znam parę przykładów ale cóż ja się nie znam nie chce aby ktoś tutaj się oburzył moim postem jeżeli kogoś uraziłem to wybaczcie :wink:
ps. rg nie ma możliwości tuningu af1 owszem ale licz się z tym ze 80% af1 na naszym rynku są już dość wyeksploatowane :smiley: i remonty typu tłok cylinder nie zawsze dają pożądany efekt bo reszta wysiada podzespołów :wink: to jest moje zdanie :slight_smile:

co do części karoseryjnych na pewno znajdzie się zawsze jakiś skuter na części i te części mimo to są dostępne :wink: gorzej z tuningiem optycznym z gotowców

Jedyne co wg mnie jest godne uwagi z tych trzech moto, który wymieniłeś to Apka AF1. Ma spoko wygląd jak na swój wiek (o niebo lepszy od Italjeta), dobry silnik no i ma bieeegi:) Tylko musisz uważać żebyś jakiejś “miny” nie kupił bo te wszystkie moto, które wymieniłeś są dość leciwe… A z Italjetów to polecam Ci Formule naprawdę dobry i w miarę dobrze wyglądający skuterek.

co wy gadacie fajny wygląd.
Na pewno tam gdzie mieszkasz nikt takowego niema i wszyscy będą się patrzyć :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Ale nie oto chodzi :slight_smile:
Myślę że Italjet robi dobre skutery, dlatego można go polecać :smiley:

Dragster to maszyna która albo jest piękna albo obrzydliwa. nie ma pośrednich uwag. ktoś tak kiedyś powiedział;p
sam chciałem nabyć takowego ale jest ich strasznie mało a trafiały się same poniżej 2000r. Mi się dragster podoba;)