Dobra dobra tylko ile wynosi i jak to jest dokładnie z tym podatkiem od handlu ?
Musze mieć jakiś czas pojazd, żeby nie płacić takiego nie ?
Musisz posiadać pojazd conajmniej 6miesięcy, bądź przejechać nim minimum 6000km, aby po sprzedaży go z zyskiem nie płacić podatku w wysokości 19% wartości sprzedaży.
ojejku to napiszesz na umowie mniej…
ja pierdole w polsce to jest poj.ebane , ciagna kase z czego tylko się da ;/ nie dadza człowikowi zarobic ;/
kurwa prawie 20% ja pierdole … tutaj podpisuje się mały papierek , i nikog nie interesuje za ile kupiłem czy sprzedałem farfocla i samo przerejstrowanie to też kwestia niecałej złotówki tyle co znaczek pocztowy …
jak wpiszesz na umowie ze sprzedazy mniejsza kwote niz kupna to nic nie placisz
przetestowane ;]
z tego co wiem przy zakupie też płaci się chyba podatek (kurwa jak ja nie lubie tego słowa) od wzbogacenia , ale tylko przy zakupie wyższym niz 1000 zł
Nie płaci się, kupowałem i rs i dt za ok 7k i nic nie płaciłem.
A ten podatek 19% płaci się od całkowitej kwoty czy od tej którą niby zyskałem ?
Czyli przykładowo kupiłem za 400zł sprzedam za 600 to płace 20% z 200 czy z 600 ?
zapewne z 600 , nie ma tak dobrze
piszesz mniej na umowie niż pisałes na poprzedniej i jestes kryty
Kowal nie zawsze wszystko może iść po Twojej myśli …
Żeby nie było że się obijam…
A tak serio to mi się nie chce przi nim grzebać i wszystko robie powoli
a co tu kombinejszyn ?
Dobrze że zamontowałes w tym miejscu lampe to przy stuncie się nie stłucze :lol:
rozebral zeby pokazac ze się nie opierdziela cwaniak jeden. A teraz za tydzien zlozy i tez pokaze ze cos robil
no Rudy co ty planujeszł
aaa już wiem chcesz do mnie przyjechać na przeróbkę ramy pod stuntą
Ja tu nic szczególnego kombinejszyn
Chce go ogarnąć żeby to jakoś wyglądało przyzwoicie i wszystko co zepsute i widoczne zniwelować
A do ciebie szympa przyjade z czym innym
Sprzedany w piździet za 800
Trochie zarobiłeś;d
Nie za dużo ale zawsze coś
Poza tym przynajmniej sobie pokopałem w tej padace
Zamykam to