Dobra dobra tylko ile wynosi i jak to jest dokładnie z tym podatkiem od handlu ?
Musze mieć jakiś czas pojazd, żeby nie płacić takiego nie ?
Musisz posiadać pojazd conajmniej 6miesięcy, bądź przejechać nim minimum 6000km, aby po sprzedaży go z zyskiem nie płacić podatku w wysokości 19% wartości sprzedaży.
ojejku to napiszesz na umowie mniej…
ja pierdole w polsce to jest poj.ebane , ciagna kase z czego tylko się da ;/ nie dadza człowikowi zarobic ;/
kurwa prawie 20% ja pierdole … tutaj podpisuje się mały papierek , i nikog nie interesuje za ile kupiłem czy sprzedałem farfocla i samo przerejstrowanie to też kwestia niecałej złotówki tyle co znaczek pocztowy …
jak wpiszesz na umowie ze sprzedazy mniejsza kwote niz kupna to nic nie placisz ![]()
przetestowane ;]
z tego co wiem przy zakupie też płaci się chyba podatek (kurwa jak ja nie lubie tego słowa) od wzbogacenia , ale tylko przy zakupie wyższym niz 1000 zł
Nie płaci się, kupowałem i rs i dt za ok 7k i nic nie płaciłem.
A ten podatek 19% płaci się od całkowitej kwoty czy od tej którą niby zyskałem ?
Czyli przykładowo kupiłem za 400zł sprzedam za 600 to płace 20% z 200 czy z 600 ? ![]()
zapewne z 600 , nie ma tak dobrze ![]()
piszesz mniej na umowie niż pisałes na poprzedniej i jestes kryty
Kowal nie zawsze wszystko może iść po Twojej myśli …
Żeby nie było że się obijam…
A tak serio to mi się nie chce przi nim grzebać i wszystko robie powoli ![]()
a co tu kombinejszyn ? ![]()
Dobrze że zamontowałes w tym miejscu lampe to przy stuncie się nie stłucze :lol:
rozebral zeby pokazac ze się nie opierdziela cwaniak jeden. A teraz za tydzien zlozy i tez pokaze ze cos robil ![]()
no Rudy co ty planujeszł
aaa już wiem chcesz do mnie przyjechać na przeróbkę ramy pod stuntą ![]()
Ja tu nic szczególnego kombinejszyn ![]()
Chce go ogarnąć żeby to jakoś wyglądało przyzwoicie i wszystko co zepsute i widoczne zniwelować ![]()
A do ciebie szympa przyjade z czym innym ![]()
Sprzedany w piździet za 800 ![]()
Trochie zarobiłeś;d
Nie za dużo ale zawsze coś ![]()
Poza tym przynajmniej sobie pokopałem w tej padace ![]()
Zamykam to