cenzurator

Cenzura jest, ale nie wiadomo czemu zamienia słowa tylko na schoucie a na forum tylko zaznacza na żółto :confused: pewnie to jakieś ustawienia ale ja tam w takich rzeczach nie grzebie ;p
robie tylko to co nie wymaga ingerencji w jakieś ustawienia itd ;p tylko wprowadzasz zapissujesz i jest :stuck_out_tongue:

edit:
jednak cenzura działa :stuck_out_tongue: tylko amdinom i moderatorom się wyswietla oryginalna wersja slowa :stuck_out_tongue:
wiec czekam na propozycje i zrobimy teaz cenzoratora porzadnego i smiećsznego :smiley:

aktualnie są takie:

Słowo Zamiennik
ch uj - wacuś
h uj - wacuś
ku rwa - kurna
pie rdole - pierdziele
piz da - malinka
spi erdalaj - obiegnij swoją suszarkę

dalem ze spacja bo byscie mieli ze wacus to wcus, przynajmnije mi się tak wydaje :stuck_out_tongue: i wy tez tak podawajcie bo inaczje tylko ja i modzi bedzimey wiedzieli jakie slowa chcecie cenzurowac;p

piz da można jescze dac cipę
jebie , jebac itp - uprawiałem stosunek z ( to moze śmiesznie wyglądac) jebie mnie ten skut uprawiałem stosunek z ten skut kali lubic kali zjeść ;p

to są moje propozycje:

kurw wa :arrow: bulwa
spier dalaj :arrow: uciekaj
chuj :arrow: wuj
piz da :arrow: glizda
je bac :arrow: śpiewać
pier dolić :arrow: golić

Z tych co podałeś to pasuje jedynie spier - uciekaj i ch**-wuj

Najlepsze są te co podał KruczeK,
kłos, - całkiem bez sensu…

nee na spierd alaj najlepsza jest propozycja regisa :smiley: idź bo!! xD

A może tak jakby kontra ? :]

Coś w stylu:
spier**j -> boje się
kur
a -> śmiećrdzę
dziwko -> kochanie
itp.

do słowa spierd alaj może być też zamiennik “uciekaj” :stuck_out_tongue:

a ja proponuje cos takiego

spier****** :arrow: jestem brudny
kur**** :arrow: mama mnie nie kocha
itp

Dobre to kto klnie to niech będzie napisane coś na tego bluzgatora xD

No to o tym właśnie mówiłem … lol -.-

GDzies na jakims forum było że wulgaryzm zostawał a po nim dodowało “Mam wszy w pępku” XD np:
Kur** (Mam wszy w pępku) hahaha

No to mówię dawac propozycje :stuck_out_tongue:
Ja nie będe wymyslal bo mi się nie chce, ale mogę to wprowadzic potem jak będzie co wprowadzac :wink:

spier****** :arrow: jestem brudny
kur**** :arrow: mama mnie nie kocha
pierd*** :arrow: stary mnie kocha tylko w nocy
chu*** :arrow: miałem spiecie w inekubatorze jak bylem maly

proponuje zeby to wprowadzic :slight_smile:

Nowa cenzura wprowadzona.
wygląda nastepująco:

Słowo Zamiennik
c huj wacuś
h uj wacuś
pie rdol mam wszy i nie rosnę
cip a myszka
du pa 4-ry litery
ku rwa kurczę pieczone
pe dal* lubię bardzo chłopców
pe dał* lubię chłopców
piz da malinka
spi erdalaj* idź bo !
wyp ierdalaj* uciekaj
zje bał poniszczył

jak ktos da jakieś inne fajne to zmieńie.

Jak jest:
pe dal - lubie bardzo chłopców
to daj - bardzo lubię chłopców … jakoś tak lepiej gramatycznie brzmi ;]

moze i moje byly bez sensu <lol2>

moim zdaniem musza byuc jakieś krótkie zamienniki np takie jak przedstawił nam KruczeK :smiley: albo taki jeden cenzor który będzie zastępował wszystkie przekleństwa

Przypomniałeś mi kłos, na którymś forum widziałem właśnie takie coś że jeden cenzor zastępuje wszystko i to było <jestem ciotą> czy coś takiego.
I dobrze żeby wprowadzić coś, co obraża używającego wulgaryzmów, żeby mniej ich używał jeśli nie chce siebie obrażać :509:

Albo druga opcja, też jestem za, żeby wprowadzić krótkie zamienniki, bo jak będzie np <mam wszy i nie rosnę> to nie będzie wiadomo o co chodzi, jeśli ktoś będzie dużo przeklinał w jednym wątku…

Dobrze jest teraz !

Ale przydałoby się jeszcze ocenzurować słowa odmienione przez przypadki, bo jak ziomek napisze coś w stylu: takiego chuia, a nie taki chui, to już cenzury nie będzie…