Nie podoba mi się ta czerwien. Biała była lepsza.
A wpierdl chceszł?
ogólnie to chyba lepiej teraz wygląda ale i tak chce w jakimś metaliku walnąć to
[ Dodano: 01-01-2012, 01:06 ]
zimowa naprawę czas zacząć
dzisiaj zacząłem od pospawania stojaka warsztatowego (niedokończony)
i poskrobane lakieru zamontowanie z powrotem pfr3,zamocowanie lampy która przerobiłem
chwilowe zregenerowanie pompy wody do dzisiejszego palenia gumy (będą nowe opony)
no i git, rób to ;d
zrób stojak na tył Albo bądź kocur i zrób centralny stojak
bądź kocur i zrób na przód i na tył huehuehuheuheuh
A po co na tył jak w scotiu jest stopka centralnaż A centralny to nie wiem pod co, jak pług jest.
Co do stojaków to wstyd się przyznać, ale jak chciałem podstawić pod dt stojak od znajomego który ma yz250, o nie chciał wejść, dt była za niska.
na tył planuje zrobić chociaż ten przedni wystarcza, można robić wszystko w około skutera a nie opierać o ścianę będę miał materiał to zrobię na tył chociaż ze względów estetycznych
Kowal napisał:
Co do stojaków to wstyd się przyznać, ale jak chciałem podstawić pod dt stojak od znajomego który ma yz250, o nie chciał wejść, dt była za niska. :-|
Bo masz na SM kołach to i felgi mniejsze więc jest niżej
nie no dokładnie, stojak to stojak. możesz robić wszystko co chcesz bez żadnych obaw że spadnie czy coś… wygodne przede wszystkim i praktyczne:D
Możliwe, nie miałem styczności z dt terenową, ale moja dt przy yz 125 to jak pocket bike przy skuterze.
trololol, z tego co mi wiadomo, to wersje terenowe i SM mają nawet do 5 cm(za sterami) różnicy w wysokości, więc różnica jest kolosalna.
a jak ją będziesz małował?
czarny z niebieskim kiedyś widziałem foto takiej z polerowanymi rantami felg, na silniku morini
jak macie jakieś lepsze propozycje do dajcie foto rozważne to
Kowal napisał:
Możliwe, nie miałem styczności z dt terenową, ale moja dt przy yz 125 to jak pocket bike przy skuterze.
Jeszcze sorry za offtop ale:
Może masz utwardzone zawieszenie tył.
Jak kumpel właśnie co miał zrobione na twardo w DT 125 stanął obok mojej (mam miękko czyli wysoko) to jego wyglądała jak 50tka przy mojej :)
To jeżeli mam utwordzone to i tak jest miękko. A słuchaj, zmierz na jakiej wysokości masz, powiedzmy mocowanie kierunkowskazów, bo powinno być takie samo.
Mam inaczej zamontowane przez lampe tuningową ale załóżmy że są na podobnej wysokości
Napisz jutro na gg to się przejde do garażu - dzisiaj mi się nie chce
dobra, ale co może być tak samo? może śruby mocujące kanapę?
wypad na gg i tam romańsić …
BALU napisał:
czarny z niebieskim kiedyś widziałem foto takiej z polerowanymi rantami felg, na silniku morini
czarny z pomarańczowym albo biały z pomarańczowym
Fajny spam tu zrobiliśmy Kowal
Nie wiem coś wypatrze co może być tak samo i zmierze tylko napisz na gg w dzień